Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти дріжджові коржі?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам борошна (може знадобитися трохи більше) 350 мл. води Половина столової ложки солі Половина столової ложки цукру Столова ложка рослинного масла 10 грам свіжих дріжджів Одне яйце для змащування верху і кунжут або мак для посипання Приготування Розтираємо дріжджі з цукром, вливаємо теплу воду. Даємо постояти хвилин десять. Додаємо масло, сіль, просіяне борошно і замішуємо дуже м'яке тісто. Вимішувати його потрібно приблизно десять хвилин. Перекладаємо в змащену маслом посуд, накриваємо і ставимо в тепло на годину - півтора. За цей час наше тісто має добре піднятися і збільшитися щонайменше у два рази. Тісто викладаємо на стіл і ділимо на дві частини. Надаємо овальну форму, намагаючись якомога менше м'яти тісто. Перекладаємо на застелене папером деко і ставимо в тепло ще на 20 хвилин. Потім обережно витягуємо коржі на всю довжину листа, змащуємо яйцем (його змішати з водою), пальцями робимо поглиблення. Посипаємо кунжутом або маком і ставимо в духовку. Випікаємо десять хвилин при температурі 230 градусів. | |
Просмотров: 763 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |