Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибне суфле?
Суфле - особливе блюдо. Воно не терпить розігрівання, його подають на стіл негайно ж після приготування, поки воно не осіло. У приготуванні суфле є деякі тонкощі, але освоїти їх нескладно. Необхідні продукти 500 грам рибного філе (краще брати «благородну» рибу - форель, сьомга) Два яйця 50 грам вершкового сиру 100 мл вершків з жирністю не нижче 20% Столова ложка лимонного соку Гілочки петрушки Щіпка меленого мускатного горіха Сіль і перець за смаком Приготування Рибне філе потрібно вимити, обсушити паперовим рушником і постаратися видалити всі дрібні кісточки (це зручно зробити пінцетом). Після цього філе ріжеться на шматочки і завантажується в блендер. Його слід подрібнити до пюреобразного стану. Від гілочок петрушки відокремити листочки і дрібно нарізати їх. Жовтки відокремте від білків, жовтки додати в рибний фарш, а білки збийте в міцну піну. Покладіть фарш зелень, сир, влийте вершки і лимонний сік, приправити спеціями, сіллю, не забудьте мускатний горіх - він додасть пікантності нашій страві. Все перемішайте і введіть приблизно чверть обсягу збитих білків. Обережно перемішайте, додайте іншу білкову масу, вмішайте її у фарш легкими рухами, перемішуйте фарш знизу вгору. Відразу ж розкладіть по чашках або порційним формочками і поставте в пароварку. Готується суфле 25 хвилин. | |
Просмотров: 650 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |