Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рибне суфле?
Суфле - особливе блюдо. Воно не терпить розігрівання, його подають на стіл негайно ж після приготування, поки воно не осіло. У приготуванні суфле є деякі тонкощі, але освоїти їх нескладно.
Необхідні продукти
500 грам рибного філе (краще брати «благородну» рибу - форель, сьомга)
Два яйця
50 грам вершкового сиру
100 мл вершків з жирністю не нижче 20%
Столова ложка лимонного соку
Гілочки петрушки
Щіпка меленого мускатного горіха
Сіль і перець за смаком
Приготування

Рибне філе потрібно вимити, обсушити паперовим рушником і постаратися видалити всі дрібні кісточки (це зручно зробити пінцетом). Після цього філе ріжеться на шматочки і завантажується в блендер. Його слід подрібнити до пюреобразного стану.

Від гілочок петрушки відокремити листочки і дрібно нарізати їх. Жовтки відокремте від білків, жовтки додати в рибний фарш, а білки збийте в міцну піну.

Покладіть фарш зелень, сир, влийте вершки і лимонний сік, приправити спеціями, сіллю, не забудьте мускатний горіх - він додасть пікантності нашій страві. Все перемішайте і введіть приблизно чверть обсягу збитих білків. Обережно перемішайте, додайте іншу білкову масу, вмішайте її у фарш легкими рухами, перемішуйте фарш знизу вгору. Відразу ж розкладіть по чашках або порційним формочками і поставте в пароварку. Готується суфле 25 хвилин.
Просмотров: 650
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, суфле

Рекомендовані рецепти:

Оселедець у східному стилі
Листковий салат з сиром фета
Курячий суп із зеленим горошком
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Пісні рогалики
Пиріжки з щавлем і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: