Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати лимонний кетчуп?
Буквально кілька крапель цього чудового оцту додадуть незвичайний смак ваших улюблених страв. Після приготування кетчуп повинен настоятися. Для приготування 1,25 літра нам буде потрібно: шість великих лимонів; 30 грамів цибулі-шарлота(дрібно порізати); 90 грамів солі; один зубчик мелкопорезанного часничку; 1 чайна ложка товченого мускатного кольору»; 15 грамів меленого імбиру; по чайній ложечці гвоздики і кайенского перцю; 900 мілілітрів білого солодового оцту; 60 грамів тертого хрону; З кінчиків лимонів зрізаємо частину шкірки, по всій поверхні лимонів робимо глибокі надрізи і втираємо в них сіль. Кладемо лимончики у велику банку з цибулею-шарлотом, додаємо спеції і часник. Трохи імбиру і мускатного кольору» залишаємо на потім. Додаємо в банку хрін. Наливаємо в каструльку оцет і кип'ятимо його з імбиром і мускатним кольором приблизно 5 хвилин. Виливаємо оцет в банку з лимонами. Прикриваємо банку кришкою, а коли майбутній кетчуп охолоне, щільно запечатуємо. Проціджуємо лимонний кетчуп через півроку, але буде краще, якщо він постоїть цілий год.Процеженный кетчуп розливаємо в пляшки і запечатуємо. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |