Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати лимонний кетчуп?
Буквально кілька крапель цього чудового оцту додадуть незвичайний смак ваших улюблених страв. Після приготування кетчуп повинен настоятися.
Для приготування 1,25 літра нам буде потрібно:
шість великих лимонів;
30 грамів цибулі-шарлота(дрібно порізати);
90 грамів солі;
один зубчик мелкопорезанного часничку;
1 чайна ложка товченого мускатного кольору»;
15 грамів меленого імбиру;
по чайній ложечці гвоздики і кайенского перцю;
900 мілілітрів білого солодового оцту;
60 грамів тертого хрону;

З кінчиків лимонів зрізаємо частину шкірки, по всій поверхні лимонів робимо глибокі надрізи і втираємо в них сіль. Кладемо лимончики у велику банку з цибулею-шарлотом, додаємо спеції і часник. Трохи імбиру і мускатного кольору» залишаємо на потім. Додаємо в банку хрін.
Наливаємо в каструльку оцет і кип'ятимо його з імбиром і мускатним кольором приблизно 5 хвилин.
Виливаємо оцет в банку з лимонами. Прикриваємо банку кришкою, а коли майбутній кетчуп охолоне, щільно запечатуємо. Проціджуємо лимонний кетчуп через півроку, але буде краще, якщо він постоїть цілий год.Процеженный кетчуп розливаємо в пляшки і запечатуємо.
Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: банку, кетчуп

Рекомендовані рецепти:

Пісні рогалики
Рецепт "Хрусткого" салату
Налисники на молоці
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Листковий салат з сиром фета
Оселедець у східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: