Головна » Статті » Рецепти |
Жоден спосіб приготування продуктів не дає такої рівномірної, рум'яної скоринки, як обсмажування у фритюрі. Звичайно за умови, що зроблено воно правильно. Які тонкощі є в цьому процесі? |
Напій з цитрусових. Один лимон, два апельсина і один грейпфрут вимити, розрізати навпіл і вичавити сік. Змішати його з літром мінеральної води, випити цей напій потрібно протягом дня. Бажано пити його кілька днів поспіль, і ви будете помічати як день ото дня покращується настрій і зникає втома та нудьга. |
Такий незвичайний соус дуже добре підходить до курячого м'яса. Квасоля сама по собі корисна, а в поєднанні з горіхами користь подвоюється. Соус можна робити густішим або рідким по консистенції, густий може використовуватися як самостійне блюдо у вигляді гарніру або паштету. |
Воду, в якій варилася картопля, ми найчастіше виливаємо. Рідко вона йде в пюре, а тісто і тим більше чомусь ми робимо на воді, але ніяк не на відварі з-під картоплі. Будемо виправляти ситуацію, і використовувати картопляний відвар як рідку складову в тесті. |
Дуже просте і смачне блюдо. Для нього підійде філе будь-якої морської риби, непогано виходить навіть камбала, яку ні спекти, ні смажити практично ніхто не бере. Не пошкодувати приправ і спецій і вийде ніжне, ароматне блюдо, яке готується досить швидко. |
Хліб можна назвати і ледачої піцою. Продукти приблизно такі ж - шинка, сир, маслини, не вистачає тільки помідорів або кетчупу. Взагалі ж, для начинки можна підібрати свої інгредієнти або утилізувати таким чином залишки продуктів з холодильника. |
Швидше це навіть не запіканка а самі ліниві голубці. Звичайні продукти, що там особливого - рис, капуста та м'ясо, а виходить дуже смачне блюдо і результат перевершує всі очікування. До того ж рецепт можна підкоригувати відповідно до власних смаків та вмісту холодильника. |
Ще один простий і швидкий рецепт. Одна з варіацій на тему м'яса й картоплі або як приготувати незвичайне блюдо зі звичайних продуктів. Підійде будь-яке м'ясо, а через брак м'яса згодиться і м'ясний фарш або фарш з курячого м'яса. За такою ж технологією можна робити запіканку - суфле і з рибою. |
Страва з припущених продуктів завжди буде смачніше і корисніше, ніж з варених. Чому? Тому що під час припускання і смакові і поживні речовини в меншій кількості переходять у бульйон і таким чином зберігається натуральний смак продуктів і вітаміни. |
До разрыхлителям слід віднести: сухі і пресовані дріжджі, харчову соду, вуглекислий амоній. Однак при вживанні в тесті того чи іншого розпушувача існують деякі особливості. |