Головна » Статті » Рецепти

Як запекти рибу з помідорами і яйцем?

Дуже просте і смачне блюдо. Для нього підійде філе будь-якої морської риби, непогано виходить навіть камбала, яку ні спекти, ні смажити практично ніхто не бере. Не пошкодувати приправ і спецій і вийде ніжне, ароматне блюдо, яке готується досить швидко.
Необхідні продукти

500 - 600 грам рибного філе
Одна цибулина
Три яйця
Склянку молока
Два - три зубчики часнику
100 грам сиру
Два - три помідори
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Улюблені спеції і приправи
Приготування

Деко з високими бортиками або форму для запікання викласти фольгою. Фольгу змастити олією. Укласти на неї рибне філе, посипати перцем, приправити сіллю. Цибулю нарізати тонкими кільцями, викласти зверху на рибу. Яйця збити з молоком, посолити і додати в суміш роздавлений часник. Залити сумішшю рибу, поставити в заздалегідь нагріту до 220 градусів духовку.

Приблизно через десять хвилин дістати рибу, омлетная маса за цей час має «схопитися» і загуснути. Викласти поверх риби і омлету кружечки помідорів, поперчити і посолити, засипати тертим сиром. Поставити в духовку і запікати ще 20 хвилин, поки зверху не утворюється золотава скоринка. Така риба може подаватися як в гарячому, так і в холодному вигляді. Для підсилення смаку можна додати спеції для риби.

Просмотров: 470
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, Риби

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Коктейльне печиво
Коржики на кефірі "від бабусі"
Пиріг "Зебра"
Кавове печиво
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: