Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо з картопляним суфле?

Ще один простий і швидкий рецепт. Одна з варіацій на тему м'яса й картоплі або як приготувати незвичайне блюдо зі звичайних продуктів. Підійде будь-яке м'ясо, а через брак м'яса згодиться і м'ясний фарш або фарш з курячого м'яса. За такою ж технологією можна робити запіканку - суфле і з рибою.
Необхідні продукти

400 грамів м'яса або фаршу)
Кілька картоплин
Чайна ложка гірчиці
200 мл. вершків або нежирної сметани
Два яйця
50 грам сиру
4 - 5 столових ложок борошна
Вершкове масло
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

м'ясо Нарізати тонкими скибочками, злегка відбити, обмазати гірчицею і залишити на півгодини. Обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.
Натерти на крупній тертці картоплю, віджати, влити вершки або сметану, додати поступово все борошно, добре розмішуючи. Відокремити білки від жовтків, жовтки додати до картоплі, приправити сіллю, перцем. Білки збити і обережно вмішати в картопляну масу.

Форму змастити маслом, викласти м'ясо в один шар, посолити, на нього вилити картопляну суміш, розрівняти. Посипати верх тертим сиром. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Через 20 хвилин фольгу зняти, запіканку потримати ще 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки. Подавати з майонезом або сметаною.

Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: м'яса, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Три рецепти хачапурі
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Горіхово-кавовий пиріг
Чанахи: рагу по-грузинськи
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: