Головна » Статті » Рецепти


Як і будь-яка сирна закуска, булочки подаються гарячими, прямо з духовки. Вони відмінно підійдуть до сухому вину або до пива. Готуються булочки недовго, і сам процес приготування досить цікавий - тісто у формочки викладається шарами - шар сиру, шар тіста.
Необхідні продукти

250 мл молока
125 грам борошна
125 грам сиру
Два яйця
15 грам вершкового масла
Чверть чайної ложки солі
Чорний мелений перець, чи паприка - за...

Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей рецепт - дуже вдала кулінарна імпровізація. Зазвичай з томатом або з помідорами запікають свинину чи яловичину, вважається що смак ніжного курячого м'яса повинні відтіняти продукти з більш м'яким смаком. Але тут помідори дуже до речі, вони добре поєднуються і з приправами і з білим сухим вином.
Необхідні продукти

Курячі гомілки, стегенця або крильця - близько кілограма
Кілька зубчиків часнику
4 - 5 середніх помідорів
Столова ложка сушеного базиліка...

Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо ви любите щільне печиво, то додайте більше борошна, ніж зазначено в рецепті, не користуйтеся розпушувачем і робіть печиво на деку. Для любителів більш м'якою випічки пропорції якраз підійдуть.
Що знадобиться з продуктів

125 грам вершкового масла
100 грам гіркого шоколаду
100 грам молочного шоколаду
100 грам горіхів
Два яйця
Пакетик розпушувача
175 грам борошна
Дві - три столові ложки цукру
Приготування

підійдуть будь-які Горіхи, які є в...

Переглядів: 738
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт біляшів з м'ясом, досить поширений, його можна зустріти практично у всіх кулінарних збірниках. Це і зрозуміло. Адже важко зустріти людину, який би не любив біляші. Взагалі, всі ці рецепти дуже різняться один від одного, але я наведу найбільш простий і в той же час самий смачний.
до Речі, приготувати біляші з будь-якого рецепту досить не складно. Варто тільки захотіти. Для приготування біляшів готують опарне або безопарне здобне...

Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Шурпа - це узбецьке назва темних і густих м'ясних відварів, в яких основна м'ясна частина (баранина) і деяку кількість овочів,. На сьогодні існує кілька способів приготувати шурпу, але я розповім саме узбецький варіант, як первісний від усіх.
Суп шурпа, дуже калорійний і здатний швидко наситити організм. Його готують досить довго, при цьому дотримуючи всі тонкощі східної кухні.
Перед закладкою м'яса у окріп, його попередньо обсмажують до напівготовності....

Переглядів: 721
Рецепти | | Коментарі (0)

На Кавказі існує безліч рецептів аджики - гостра приправа-соус майже до всіх страв, особливо м'ясних, курки і риби. Кожен народ готувати аджику якось по-своєму, по-особливому. У нас В Росії найчастіше можна зустріти грузинську аджику. Вона найбільш популярна і відома. Тому я розповім рецепт аджики, як її традиційно готують саме в грузії.
Грузинська аджика готується дуже швидко. Вона не вимагає термічної обробки. За рахунок цього зберігаються всі вітаміни...

Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Це варення можна робити в будь-який час року, лимони у нас по-моєму не переведуться ніколи. Смак виходить дуже цікавий, з легкою гіркуватістю, яка у випічці абсолютно не відчувається. Желе можна використовувати як начинку в пироги або просто замість звичного фруктового варення до вечірнього чаю.
Необхідні продукти

Чотири – п'ять лимонів (вага 500 – 550 грам)
Цукор – 700 грам
Вода – 600 мл.
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Лимони...

Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочеш - не хочеш, а готувати млинці доводиться, навіть якщо нарешті обрана дієта і оголошена «війна» зайвим кілограмам. На дієті адже не все сімейство, і домочадців годувати потрібно смачно і різноманітно. Коли справа доходить до млинців, утриматися від спокуси дуже важко, і все може закінчитися тим, що втрачені кілограми і сантиметри швиденько повернуться. Але можна знайти компроміс, і приготувати смачні млинці, які шкоди фігурі не принесуть.
Щоб не відмовлятися від...

Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Омлет можна зробити тільки з яєць або з начинкою - з шматочками овочів, риби, м'яса або птиці, з грибами, шинкою, копченостями. Для приготування знадобиться стакан з товстими стінками (гранований, наприклад) або гуртка.
Що потрібно для приготування

Два яйця
30 мл молока
20 грам вершкового масла
Сіль за смаком
Начинка (будь-яка на ваш смак)
Приготування

Якщо омлет буде готуватися з начинкою, то її потрібно заздалегідь приготувати (відварити, обсмажити, протушкувати)....

Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Навесні і влітку хочеться готувати і їсти легкі страви. Пропоную ось такий рецепт:
Цей салат дуже легкий, приготувати його зможе навіть дитина.
Нам будуть потрібні наступні продукти: три огірочка (свіжі, солоні тут не підуть), кислі або кисло-солодкі яблучка (три - чотири штуки), йогурт натуральний (без фруктової добавки) або з шматочками фруктів.

Все просто, огірочки моєму і з кожного огірочка чистимо шкірку. Шкірку можна використовувати для...

Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1651-1660 1661-1670 1671-1680 1681-1690 1691-1700 ... 4691-4700 4701-4708