Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шоколадно - горіхове печиво?

Якщо ви любите щільне печиво, то додайте більше борошна, ніж зазначено в рецепті, не користуйтеся розпушувачем і робіть печиво на деку. Для любителів більш м'якою випічки пропорції якраз підійдуть.
Що знадобиться з продуктів

125 грам вершкового масла
100 грам гіркого шоколаду
100 грам молочного шоколаду
100 грам горіхів
Два яйця
Пакетик розпушувача
175 грам борошна
Дві - три столові ложки цукру
Приготування

підійдуть будь-які Горіхи, які є в будинку - волоські, арахіс, фундук. Будь-які горіхи потрібно підсушити на сухій сковорідці, очистити від шкірки і подрібнити. Але не дуже сильно, печиво повинні потрапляти шматочки горіхів.

Вершкове масло і гіркий шоколад розтопити на водяній бані. Яйця і цукор збити віночком, просіяти борошно і з'єднати її з розпушувачем. Молочний шоколад розламати на дрібні шматочки. Змішати охолоджений олійно - шоколадну суміш з яйцями, додати борошно і замісити тісто. Додати в нього горіхи, шматочки шоколаду, добре вимішати.

Форми або деко змастити маслом і викласти тісто. Якщо хочете отримати високі нотки, то використовуйте форму невеликого розміру, на деку вони вийдуть плоскими. Поставити форму в гарячу духовку, випікати при температурі 180 градусів півгодини. Гарячим печиво нарізати на квадрати або прямокутники.

Просмотров: 739
Категория: Рецепти |
| Теги: горіхи, печиво

Рекомендовані рецепти:

Угорські булочки з сиром
Мексиканський шоколадний пиріг
Пудинг з персиків
Сирне печиво з базиліком
Клубочки ниток
Яловичина в лимонному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: