Головна » Статті » Рецепти


Хто не любить суп гороховий з м'ясом? Досить корисний і вельми багатий на білок, він здатний втамувати голод і створити відчуття ситості. Його легко і швидко приготувати. І що не мало важливо - не дорого.
Для горохового супу добре підходить м'ясо не таке жирне м'ясо, бажано молода телятина. Спочатку її слід попередньо обсмажити і потім відварити. Потім додати лущений горох і продовжувати варити до пюреподібної консистенції.

Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Суп з ковбасою ще іноді називають збірної м'ясної солянки. В дитинстві я його дуже любила. Мама готувала такий суп двома способами, але саме цей був моїм найулюбленішим. Сьогодні я хочу представити його вам і сподіваюся, що ваші діти будуть від нього в захваті, як і я раніше. Та й як мої діти теж.
Суп з ковбасою готується наступним чином:

Попередньо очищену цибулю спассировать на вершковому маслі...

Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний і корисний картопляний суп-пюре з білим соусом. На приготування він вимагає небагато часу, але в підсумку ви отримаєте відмінне блюдо, казкове на смак.
Зваривши попередньо кістковий бульйон і додають нарізану півкільцями цибулю. Моркву з і петрушкою, нарізані соломкою, кладуть на сковорідку з розігрітим маслом і помішуючи, пасерувати п'ятнадцять хвилин.
Пасерувати, помішуючи,на помірному вогні пшеничне борошно, довівши до світло-жовтого кольору. Потім, трохи остудивши, додають в гарячий...

Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Молочний суп з вермішеллю, дуже смачний і при цьому дуже корисний людям, які надають перевагу здоровій їжі. Для його приготування слід використовувати досить дрібну вермішель. Молоко можна вибирати на ваш смак і за бажанням. Тобто, це може бути як домашнє жирне, так і магазинне знежирене.
Інгредієнти на чотири порції:
- півлітра молока,
- вермішель 250 грам,
- вода один літр,
- масло вершкове - 100 грам,
-...

Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Традиційний італійський кекс з вином. В Умбрії цей кекс зазвичай печуть на Різдво. Люблять такий кекс і жителі Тоскани.
Борошно - двісті п'ятдесят грамів
Цукор - сто грамів
Коричневий цукор - п'ятдесят грамів
Червоне вино - двісті мілілітрів
Мед - сто п'ятдесят грамів
Вершкове масло - чотири чайних ложки
Шоколад - сто грамів
Мигдаль, волоські горіхи і цукати - по двісті грамів
Розпушувач - шістнадцять...

Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Це блюдо має свої переваги перед звичайним приготуванням риби в тесті - ніжний смак, ефектний вигляд подачі і швидкість приготування. Для рецепта підійде не тільки лосось, але і інші сорти червоної риби.
700 г прісного листкового теста2 збитих яйця
700 г філе лосося
4 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. борошна
1 стакан /250 мл/ молока
0,25 ч.л. солі
0,25 ч. л. білого перцю
1 ч. л. базиліка
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Їжа, приготована на пару, вважається найкориснішою - в ній зберігаються всі вітаміни і корисні речовини, вона легко засвоюється, і не викликає відчуття тяжкості в шлунку. Може кому-то смак риби або м'яса, зварених в пароварці, здається не дуже виразним, але це справа поправима. Досить грамотно підібрати спеції і продуктів з'явиться дуже цікавий смак.
Необхідні продукти

Стейки з сьомги (або філе іншої риби)
Столова ложка сушених трав (прованські трави або інші...

Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Чим хороші рецепти кексів - не потрібно чекати поки тісто підніметься, не потрібно часу на расстойку. Все змішали, замісили тісто і відправили його в духовку - і просто і швидко. Багато рецепти - і цей не виняток - універсальні. Якщо замінити вишню сухофруктами або іншими ягодами, у випічки вийде абсолютно інший смак.
Необхідні продукти

250 грам вершкового масла
Склянку цукру
Чотири яйця
130 мл молока
300 грам борошна

Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Зовсім скоро у нас на півдні Росії почнеться сезон полуниці. В цей час я зазвичай балую домашніх смачним шоколадним мусом з полуницею. Дуже ніжний, легкий і освіжаючий літній десерт.
Для приготування нам буде потрібно:

десять грамів желатину
чотири курячих жовтка
сто грамів цукру
чотириста мілілітрів молока
сто грамів темного гіркого шоколаду (подрібнити)
сто грамів подрібнених горіхів (за бажанням)
полуниця


Налийте в миску чверть склянки...

Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Сотирование продуктів - це такий вид обжарювання, коли шматочки м'яса, риби, птиці або овочів смажаться на досить сильному вогні з мінімальною кількістю жиру. При такому способі приготування вони злегка «підстрибують» на розпеченій сковорідці, звідси і з'явилася назва цього методу - французьке слово «sauter» в буквальному перекладі означає «підстрибувати».
Для сотирования потрібно вибирати ніжні продукти, які швидко готуються. З м'яса це філейна частина і частини задньої ноги (яловичина, свинина, телятина), м'ясо...

Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1641-1650 1651-1660 1661-1670 1671-1680 1681-1690 ... 4691-4700 4701-4708