Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гороховий суп з м'ясом?

Хто не любить суп гороховий з м'ясом? Досить корисний і вельми багатий на білок, він здатний втамувати голод і створити відчуття ситості. Його легко і швидко приготувати. І що не мало важливо - не дорого.
Для горохового супу добре підходить м'ясо не таке жирне м'ясо, бажано молода телятина. Спочатку її слід попередньо обсмажити і потім відварити. Потім додати лущений горох і продовжувати варити до пюреподібної консистенції.
В приготований бульйон заправити нарізану часточками картоплю і краще натерту, але можна теж нарізану, тільки дрібніші морквину. І варити до готовності. За п'ять хвилин до повної готовності, слід додати сіль і перець, а також пасеровану цибулю.
Гороховий суп з м'ясом, слід подавати з притрушенной зверху зеленню і окремо приготованими грінками. Можна звичайно і хліб, але грінки смачніше.

Інгредієнти:
- 600-700 кг м'яса,
- 3 літра води,
- 1 стакан лущеного гороху,
- 5-6 шт. картоплі,
- 1 шт морквини,
- 2 шт ріпчастої цибулі ,
- 20 г жиру,
- перець і сіль за смаком.

Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясом, слід

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний пиріг з сирними кульками
Горіхово-кавовий пиріг
Салат "Сільський"
"Медова" свинина з імбиром
Швейцарський шоколадний рулет
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: