Суп з ковбасою ще іноді називають збірної м'ясної солянки. В дитинстві я його дуже любила. Мама готувала такий суп двома способами, але саме цей був моїм найулюбленішим. Сьогодні я хочу представити його вам і сподіваюся, що ваші діти будуть від нього в захваті, як і я раніше. Та й як мої діти теж.
Суп з ковбасою готується наступним чином:
Попередньо очищену цибулю спассировать на вершковому маслі (особисто я рекомендую саме вершкове), додати томат-пюре і продовжувати пасерувати близько п'яти хвилин. Потім, солоні огірки, пасеровану цибулю, каперси і оливки, а також ковбасу і спеції кладуть у киплячий бульйон, який слід приготувати заздалегідь з нирок і м'ясних кісток з лавровим листом, перцем чорним і сіллю. Вариться все ця збірна хвилин десять.
Суп з ковбасою на стіл подають з додаванням сметани і солі за смаком. У тарілку з солянкою бажано покласти нарізані маслини, один скибочку лимона і притрусити зеленню.
Інгредієнти на одну порцію супу:
- 50 грам ковбаси,
- 125 грам м'ясних кісток,
- 47 грам нирок,
- 50 гр цибулі ріпчастої,
- 30 гр солоних огірків,
- 10 г каперсів,
- 25 гр будь-яких маслин,
- вісім гр оливок,
- 25 гр томатного пюре,
- 10 грам масла вершкового,
- 30 грам сметани,
- 1/10 (одна часточка) лимона,
- один лавровий лист,
- перець чорний горошком, зелень, сіль.
|