Головна » Статті » Рецепти

Як готувати воловани з лососем?
Це блюдо має свої переваги перед звичайним приготуванням риби в тесті - ніжний смак, ефектний вигляд подачі і швидкість приготування. Для рецепта підійде не тільки лосось, але і інші сорти червоної риби.
700 г прісного листкового теста2 збитих яйця
700 г філе лосося
4 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. борошна
1 стакан /250 мл/ молока
0,25 ч.л. солі
0,25 ч. л. білого перцю
1 ч. л. базиліка
2 ст. л. дрібно нарізаного червоного перцю


Приготування:

1. Візьміть готове тісто і розкачайте. Виріжте 6 гуртків діаметром 10 см і 6 гуртків діаметром 7,5 див. В менших гуртках виріжте посередині отвір діаметром 5 див. Викладіть великі кухлі на деко і змастіть яйцем. Зверху на них покладіть менші гуртки і змастіть яйцем.

2. Поставте в попередньо розігріту до 210°С духовку на 5 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180°С і випікайте ще 20-25 хвилин. Вийміть з духовки і охолодіть. Видаліть середину з одержаних кошиків і збережіть.

3. Дрібно наріжте лососину. Розігрійте в сотейнику 2 ст. л. вершкового масла і обсмажте рибу.

4. Розтопіть в каструлі залишок вершкового масла, перемішайте з борошном і доведіть до золотистого кольору при постійному помішуванні на слабкому вогні. Після чого введіть молоко і варіть поки суміш не загусне. Додайте спеції і червоний перець і проварити на невеликому вогні ще пару хвилин. Додайте лососину і тушкуйте ще 5 хвилин.

5. Викладіть начинку з лосося в кошики з тіста. Зверху прикрасити вирізаними серединками з кошиків і подавайте до столу.

Страва готова - приємного апетиту!
Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: діаметром, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Омлет-бісквіт
Оладки з чорницею
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Яблучні сирники
Печиво з фундука
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: