Головна » Статті » Рецепти |
Як готувати воловани з лососем?
Це блюдо має свої переваги перед звичайним приготуванням риби в тесті - ніжний смак, ефектний вигляд подачі і швидкість приготування. Для рецепта підійде не тільки лосось, але і інші сорти червоної риби. 700 г прісного листкового теста2 збитих яйця 700 г філе лосося 4 ст. л. вершкового масла 2 ст. л. борошна 1 стакан /250 мл/ молока 0,25 ч.л. солі 0,25 ч. л. білого перцю 1 ч. л. базиліка 2 ст. л. дрібно нарізаного червоного перцю Приготування: 1. Візьміть готове тісто і розкачайте. Виріжте 6 гуртків діаметром 10 см і 6 гуртків діаметром 7,5 див. В менших гуртках виріжте посередині отвір діаметром 5 див. Викладіть великі кухлі на деко і змастіть яйцем. Зверху на них покладіть менші гуртки і змастіть яйцем. 2. Поставте в попередньо розігріту до 210°С духовку на 5 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180°С і випікайте ще 20-25 хвилин. Вийміть з духовки і охолодіть. Видаліть середину з одержаних кошиків і збережіть. 3. Дрібно наріжте лососину. Розігрійте в сотейнику 2 ст. л. вершкового масла і обсмажте рибу. 4. Розтопіть в каструлі залишок вершкового масла, перемішайте з борошном і доведіть до золотистого кольору при постійному помішуванні на слабкому вогні. Після чого введіть молоко і варіть поки суміш не загусне. Додайте спеції і червоний перець і проварити на невеликому вогні ще пару хвилин. Додайте лососину і тушкуйте ще 5 хвилин. 5. Викладіть начинку з лосося в кошики з тіста. Зверху прикрасити вирізаними серединками з кошиків і подавайте до столу. Страва готова - приємного апетиту! | |
Просмотров: 631 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |