Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирні булочки?

Як і будь-яка сирна закуска, булочки подаються гарячими, прямо з духовки. Вони відмінно підійдуть до сухому вину або до пива. Готуються булочки недовго, і сам процес приготування досить цікавий - тісто у формочки викладається шарами - шар сиру, шар тіста.
Необхідні продукти

250 мл молока
125 грам борошна
125 грам сиру
Два яйця
15 грам вершкового масла
Чверть чайної ложки солі
Чорний мелений перець, чи паприка - за смаком
Приготування

Розтопити вершкове масло, остудити. Збити віночком яйця. Просіяти борошно. Сир натерти на крупній тертці. Змішати молоко, сіль, масло і борошно до однорідної маси. Щоб не утворилися грудочки, краще це зробити віночком або міксером. Додати яйця і ще раз збити. До тертому сиру додати перець або паприку, перемішати.

Формочки змастити маслом. Якщо у вас металеві формочки, то всередину добре б вставити паперові розетки і в них розкладати тісто. Покласти на дно формочки столову ложку тертого сиру, на нього - столову ложку тесту, ще ложку сиру і знову тісто. У формочки великого розміру потрібно розкладати по дві столові ложки сиру та тіста. Поставити в духовку, випікати 15 хвилин при температурі 230 градусів, потім зменшити її до 180 градусів і випікати ще 20 хвилин.

Просмотров: 437
Категория: Рецепти |
| Теги: формочки, сиру

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Пиріг з сиром
Печінка, приготована з овочами
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Пісний шоколадний манник
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: