Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати морського окуня в молоці?
Риба один з найцінніших продуктів, тому господині намагаються частіше цей продукт використовувати при приготуванні. Рибу і тушкують і смажать, і відварюю, і роблять пироги. Даний рецепт передбачає готувати рибу в молоці.
Інгредієнти:

Вершкове масло - одна столова ложка;
Морський окунь - п'ятсот грамів;
Молоко - один стакан;
Мелені сухарі - півтори столових ложки;
Сіль;
Петрушка (або кріп) - половина пучка.

Інгредієнти:

Філе риби треба спочатку промити, потім просушити і порізати на рівні шматки.
В каструлю треба покласти масло вершкове і встановити на плиту, потім як тільки масло розпуститися, то насипати сухарі і налити молоко, все добре вимішати. Після закипання в дану молочну масу треба покласти шматочки риби, присипати дрібно покришеної зеленню і проварити до готовності риби.
Після цього можна рибу викласти на тарілку і полити соком, в якому варилася риба. Якщо соус рідкуватим, то його можна згустити, додавши борошна.
Така риба добре поєднується з вареною картоплею, також окремо можна подати і вершкове масло.

Приємного апетиту!
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, масло

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Кокосовий рай"
Мигдальної-яблучний пиріг
Гречка з консервованим тунцем
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Святковий торт "Смородинка"
Пиріжки з каррі з яловичини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: