Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати морського окуня в молоці?
Риба один з найцінніших продуктів, тому господині намагаються частіше цей продукт використовувати при приготуванні. Рибу і тушкують і смажать, і відварюю, і роблять пироги. Даний рецепт передбачає готувати рибу в молоці. Інгредієнти: Вершкове масло - одна столова ложка; Морський окунь - п'ятсот грамів; Молоко - один стакан; Мелені сухарі - півтори столових ложки; Сіль; Петрушка (або кріп) - половина пучка. Інгредієнти: Філе риби треба спочатку промити, потім просушити і порізати на рівні шматки. В каструлю треба покласти масло вершкове і встановити на плиту, потім як тільки масло розпуститися, то насипати сухарі і налити молоко, все добре вимішати. Після закипання в дану молочну масу треба покласти шматочки риби, присипати дрібно покришеної зеленню і проварити до готовності риби. Після цього можна рибу викласти на тарілку і полити соком, в якому варилася риба. Якщо соус рідкуватим, то його можна згустити, додавши борошна. Така риба добре поєднується з вареною картоплею, також окремо можна подати і вершкове масло. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |