Головна » Статті » Рецепти

Як зробити малиновий оцет?
Цей оцет, якщо розбавити його теплою водою, - відмінний засіб від хвороб горла. В Англії в старовину під час холодів його давали дітям в приватних школах перед сном. В Йоркширі такий оцет подають до знаменитого пудингу. Малиновий оцет буде чудовою приправою для різних салатів.
Для приготування літра малинового оцту нам треба:
шістсот миллилитровсолодового оцту;
один кілограм стиглої малини;
півкілограма цукру;

Висипаємо ягоди у велику банку з широким горлом і розминаємо їх дерев'яною ложкою. Наливаємо в банку холодний солодовий оцет, накриваємо кришкою і наполягаємо шість днів. Кожен день оцет заважаємо.
Складаємо тонку тканину у шість шарів, проціджуємо оцет ( суміш не тиснути!) і визначаємо об'єм рідини. На шістсот мл оцту відміряємо півкілограма цукру і варимо на невеликому вогні до розчинення цукру. В процесі обов'язково помішуємо. Проварюємо на маленькому вогні 10 хвилин, знімаємо пінку. Знімаємо з плити, охолодити, розливаємо в злегка підігріті пляшки і щільно закорковуємо.
Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: оцту, оцет

Рекомендовані рецепти:

Мексиканське горіхове печиво
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Гулаб-джамун
Готуємо кіш
"Медова" свинина з імбиром
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: