Головна » Статті » Рецепти

Як зробити фарширований картопля?
Картопля за цим рецептом можна приготувати про запас» - запекти картоплю, нафарширувати її начинкою порціями і загорнути у фольгу. Зберігати в холодильнику і розігрівати в міру необхідності.
Що знадобиться для приготування
Картоплю (краще довгастої форми)
Сир двох сортів
Варена ковбаса або шинка
Свіжа зелень (кріп, петрушка)
Майонез
Часник
Спеції (за бажанням)
Фольга

Приготування

Картоплю прямо в шкірці добре вимити щіткою, обсушити і кожну картоплину загорнути у фольгу. Скласти в сковорідку або деко, поставити в духовку з температурою 200 градусів. Запікати сорок хвилин. Духовку вимкнути, картопля не діставати, залишити в гарячій духовці ще на півгодини.
В цей час приготуємо фарш. Будемо робити начинку двох видів. Для першої дрібно ріжемо ковбасу або шинку, сир можна натерти на тертці або теж дрібно порізати. Змішати з зеленню. Для другої начинки сир натираємо на тертці, змішуємо з часником і кропом.
Остиглий картоплю дістаємо, виймаємо з фольги і у кожної картоплини зрізаємо верхівку. Серединку вибираємо чайною ложкою, вийняту м'якоть картоплі розминаємо виделкою, додаємо в обидві начинки. Заправляємо майонезом і наповнюємо картоплини. Прикриваємо зрізаними верхівками, ставимо на п'ять хвилин у духовку.
Все що залишилося загортаємо у фольгу і ставимо в холодильник.
Просмотров: 505
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, фольгу

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Морквяний торт з сушеної журавлини
Кекс з курагою
Сирна "самса" з грибами
Великодні паски
Готуємо сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: