Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити фарширований картопля?
Картопля за цим рецептом можна приготувати про запас» - запекти картоплю, нафарширувати її начинкою порціями і загорнути у фольгу. Зберігати в холодильнику і розігрівати в міру необхідності. Що знадобиться для приготування Картоплю (краще довгастої форми) Сир двох сортів Варена ковбаса або шинка Свіжа зелень (кріп, петрушка) Майонез Часник Спеції (за бажанням) Фольга Приготування Картоплю прямо в шкірці добре вимити щіткою, обсушити і кожну картоплину загорнути у фольгу. Скласти в сковорідку або деко, поставити в духовку з температурою 200 градусів. Запікати сорок хвилин. Духовку вимкнути, картопля не діставати, залишити в гарячій духовці ще на півгодини. В цей час приготуємо фарш. Будемо робити начинку двох видів. Для першої дрібно ріжемо ковбасу або шинку, сир можна натерти на тертці або теж дрібно порізати. Змішати з зеленню. Для другої начинки сир натираємо на тертці, змішуємо з часником і кропом. Остиглий картоплю дістаємо, виймаємо з фольги і у кожної картоплини зрізаємо верхівку. Серединку вибираємо чайною ложкою, вийняту м'якоть картоплі розминаємо виделкою, додаємо в обидві начинки. Заправляємо майонезом і наповнюємо картоплини. Прикриваємо зрізаними верхівками, ставимо на п'ять хвилин у духовку. Все що залишилося загортаємо у фольгу і ставимо в холодильник. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |