Головна » Статті » Рецепти |
Хлібопекарська борошно є незамінним продуктом для приготування домашньої випічки. Найчастіше ми маємо справу з пшеничним борошном вищого сорту, але в дійсності сортів борошна значно більшу кількість. Борошно пшеничне п'яти сортів: 1.Крупчатка, 2.Высшего сорту, 3.Первого сорт, 4.Второго сорти 5.Обойная борошно. Борошно житнє ділиться... |
Мисливці нерідко приносять додому свою здобич, найчастіше нею стає дикий кабан, у цьому випадку хазяєчки стоять перед проблемою: як не образити чоловіка і добре приготувати жорстке м'ясо? Отже, вчимося смачно готувати м'ясо дикого кабана... Ніхто не буде сперечатися з тим, що м'ясо дикого кабана дуже жорстке, трохи простіше з... |
З м'яса індика можна приготувати величезну кількість самих різних страв, від традиційного запікання цілої тушки в духовці, до вишуканих эскалопов і грудок в паніровці. Отже, приступимо до приготування... Індичка, запечена в духовці. Для того, щоб запекти індичку в духовці не потрібно володіти великими навичками, досить змішати майонез зі сметаною і часником, змастити таким складом індичку, дати їй просочитися протягом декількох годин (краще зробити це з вечора, а на... |
В останні роки в Росії і країнах пострадянського простору велику популярність отримало розведення страусів, щороку відкривається все більше страусиних ферм, де вирощують екзотичні для наших ферм тварин. Страусині яйця і м'ясо володіють корисними властивостями для людського організму... |