Головна » Статті » Рецепти


Чудові котлети, які можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді. Можна подавати до столу як окрему страву або ж з смаженої або відвареної рибою.

Інгредієнти:

Капуста - чверть невеликого кочанчика;
Картопля - 2 великих бульби;
Морква - 1 штука;
Кабачок - один невеликий;
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто ж не любить смачну і ароматну випічку - особливо печиво. Рецептів приготування печива так багато, що будь-яка господиня зможе вибрати собі щось по своєму смаку.
При приготуванні печива треба звернути увагу на деякі особливості в приготуванні:

1. Є два види печива - це отсадные і выемные. Печиво,...
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато ласуни люблять це дуже смачне ласощі - хмиз. Рецептів приготування існує безліч. Однак для того щоб хмиз «вийшов» треба дотримуватися деяких правил.
1.Тесто для хмизу замішується на сметані, вершках, молоці. Ні в якому разі на воді.

2. обов'язково при замісі тесту необхідно додавати: горілку, ром, коньяк або...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Начинкою для коржів може бути не тільки черемша, але і шпинат, зелений лук або бринза з кропом, картоплю з смаженою цибулею. Готуються вони дуже просто з прісного тіста з мінімальною кількістю інгредієнтів.
Необхідні продукти для тесту

Дві склянки борошна
Склянку води
Чайна ложка солі
Столова ложка рослинного масла
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Хлібопекарська борошно є незамінним продуктом для приготування домашньої випічки. Найчастіше ми маємо справу з пшеничним борошном вищого сорту, але в дійсності сортів борошна значно більшу кількість.
Борошно пшеничне п'яти сортів:

1.Крупчатка,
2.Высшего сорту,
3.Первого сорт,
4.Второго сорти
5.Обойная борошно.

Борошно житнє ділиться...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніяких проблем в приготуванні ця смачна і проста закуска вам не доставить. Продукти для слойок, включаючи і баночку рибних консервів, у будь-який момент знайдуться в будь-якому холодильнику, і часу знадобиться зовсім небагато, щоб зробити з них незвичайне блюдо. Скоріше це будуть міні - запеканочки або омлети, готуються слойки без...
Переглядів: 576
Рецепти | | Коментарі (0)

Мисливці нерідко приносять додому свою здобич, найчастіше нею стає дикий кабан, у цьому випадку хазяєчки стоять перед проблемою: як не образити чоловіка і добре приготувати жорстке м'ясо? Отже, вчимося смачно готувати м'ясо дикого кабана...
Ніхто не буде сперечатися з тим, що м'ясо дикого кабана дуже жорстке, трохи простіше з...
Переглядів: 672
Рецепти | | Коментарі (0)

З димком в домашніх умовах шашлик не вийде, але всі інші смаки можна відтворити. Так що якщо немає можливості вибратися на природу, а шашличка дуже хочеться, купуйте куряче м'ясо, запасіться всім необхідним і приступайте до приготування.
Пропорцій в рецепті немає, можна зробити невелику порцію або ж смажити шашлик в...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

З м'яса індика можна приготувати величезну кількість самих різних страв, від традиційного запікання цілої тушки в духовці, до вишуканих эскалопов і грудок в паніровці. Отже, приступимо до приготування...
Індичка, запечена в духовці.

Для того, щоб запекти індичку в духовці не потрібно володіти великими навичками, досить змішати майонез зі сметаною і часником, змастити таким складом індичку, дати їй просочитися протягом декількох годин (краще зробити це з вечора, а на...
Переглядів: 1673
Рецепти | | Коментарі (0)

В останні роки в Росії і країнах пострадянського простору велику популярність отримало розведення страусів, щороку відкривається все більше страусиних ферм, де вирощують екзотичні для наших ферм тварин. Страусині яйця і м'ясо володіють корисними властивостями для людського організму...
З м'яса страуса можна приготувати все, що завгодно, але самими смачними, як не парадоксально, виходять котлети.

Рецепт фаршу:

600 грам рубленого м'яса;
1 куряче яйце;
3 столові ложки панірувальних...

Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1551-1560 1561-1570 1571-1580 1581-1590 1591-1600 ... 4691-4700 4701-4708