Головна » Статті » Рецепти


Виглядає випічка начебто простенько, але смак цілком заслуговує того, щоб тістечка подавалися до святкового столу. Це буде компромісним рішенням і для господині - часу на приготування потрібно дуже мало, тісто в рецепті використовується готове.
Необхідні продукти

450 грам готового листкового тіста (не дріжджового)
200 грам печива
180 грам вершкового...
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний пиріг можна приготувати з віджатих вівсяних пластівців з додаванням чорносливу. Такий пиріг сподобається і дітям і дорослим. Як же приготувати такий пиріг?

Інгредієнти:


Пластівці - 400 грамів;
Кефір - півсклянки;
Яйце куряче - 1 штука;
Масло рослинне - 2 супові ложки;
Мед - 1 десертна...
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей хліб готується дуже швидко і за смаком нагадує бісквіт, тільки не солодкий. Його можна їсти з маслом, з соусом, з варенням, зі сметаною.
Інгредієнти:


Масло вершкове - 60 г;
Мука кукурудзяна - 185 грамів;
Борошно пшеничне - 150 грамів;
Розпушувач - 2 чайні ложки;
Сода -...
Переглядів: 773
Рецепти | | Коментарі (0)

Вівсяна крупа є вельми необхідним нашому організму продуктом, який корисно їсти як дорослим, так і дітям. З вівсяної крупи готують каші, пироги, киселі, а також десерт рецепт приготування якого пропонується.
Інгредієнти в розрахунку на шість пиалок:

Вівсяні пластівці - 400 грамів; вода і цукор-пісок.

Процес приготування:
Переглядів: 665
Рецепти | | Коментарі (0)

Ароматне ситна, з чудовим гострим смаком, пікантність якому надає використовується в приготуванні сир, оригінальне блюдо, яке не залишає байдужим нікого з тих, хто спробував його. Напевно багато попросять добавки, а сімейна кулінарна скарбниця поповниться ще одним шедевром.
Інгредієнти:

Рибне філе - 500 грамів;
Яйця курячі - 5 штук;
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Бульйон може бути, м'ясний, курячий, грибний або овочевий. Щоб приготувати наваристий, смачний і красивий за кольором бульйон, потрібно знати секрети його приготування. Від цього залежать смакові та естетичні якості першої страви.
Для того, щоб бульйон придбав гарний бурштиновий колір, в нього кладуть цілу, неочищену цибулину. Для додання чудовою...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

З'явилася у нас халва не так давно - на початку минулого століття і швидко стала самим популярним і відомим східним ласощами. Відомі сотні видів халви і безліч рецептів її приготування, але більша частина з них використовується на Сході, де справжня халва досі робиться вручну.
На батьківщині халви в Ірані,...
Переглядів: 731
Рецепти | | Коментарі (0)

Нехай не лякає вас велику кількість цибулі в рецепті - начинка готується таким чином, що цибуля абсолютно не відчувається. Всі, хто пробував пиріг, переконані що в його складі є смажені гриби.
Необхідні продукти для тесту

Півсклянки молока
Дві з половиною склянки борошна
Дві чайних ложки сухих дріжджів
50...
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецептів лимонної випічки або випічки з медом дуже багато, але поєднання і лимона і меду в одному рецепті зустрічається не часто. Кекси виходять ніжні, з дивним ароматом меду і легким лимонним присмаком - така випічка багатьом припаде до смаку.
Необхідні продукти

Два яйця
Дві склянки борошна
100 грам маргарину
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Цукати - це ягоди і фрукти, зварені в цукровому сиропі, потім підсушені на деку. Цукатами можна ласувати, а можна їх використовувати для приготування інших страв - додавати у випічку, в начинку, використовувати в якості обсипання або прикрас і т.д.
Найчастіше використовують цукати з апельсинової і лимонної цедри, але...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1531-1540 1541-1550 1551-1560 1561-1570 1571-1580 ... 4691-4700 4701-4708