Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тістечка з листкового тіста?
Виглядає випічка начебто простенько, але смак цілком заслуговує того, щоб тістечка подавалися до святкового столу. Це буде компромісним рішенням і для господині - часу на приготування потрібно дуже мало, тісто в рецепті використовується готове.
Необхідні продукти

450 грам готового листкового тіста (не дріжджового)
200 грам печива
180 грам вершкового масла
Половина баночки згущеного молока (може трохи більше)
Приготування

Деко застелити пергаментом. Тісто нарізати на смужки шириною 2 - 2,5 см, довжина довільна, але не дуже довгі. Розкласти на невеликій відстані одна від іншої і поставити деко в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 20 хвилин. Під час випікання тістечка повинні сильно піднятися.

Поки тістечка остигають, приготувати крем. Масло розтопити на водяній бані, додати згущене молоко і добре прогріти, постійно помішуючи. Печиво подрібнити в крихту. Остудити крем до кімнатної температури і по одному вмочати в нього тістечка. Вилочкою обережно повертати тістечко, щоб крем його рівномірно покрив. Дістати і покласти на тарілку, щоб зайвий крем стікав. Обсипати тістечка крихтою або просто обваляти в ній. Дати трохи підсохнути крему і можна пропонувати тістечка гостям.
Просмотров: 495
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, тістечка

Рекомендовані рецепти:

Манник з сиром
Корисні цукерки з моркви
Вишневий пиріг з листкового тіста
Баклажани по-корейськи
Повітряні сирники
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: