Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати цибульний пиріг з шинкою?
Нехай не лякає вас велику кількість цибулі в рецепті - начинка готується таким чином, що цибуля абсолютно не відчувається. Всі, хто пробував пиріг, переконані що в його складі є смажені гриби.
Необхідні продукти для тесту

Півсклянки молока
Дві з половиною склянки борошна
Дві чайних ложки сухих дріжджів
50 грам маргарину
Сіль
Один жовток
Для начинки

Десять червоних цибулин
150 грам шинки
Два яйця
Склянка вершків
Столова ложка вершкового масла
Сіль
Мускатний горіх
Приготування

Розвести дріжджі в теплому молоці. Почекати поки з'явиться шапочка з піни. Розтопити маргарин, остудити його. Просіяти борошно в миску, змішати з сіллю. Влити дріжджі, додати маргарин і жовток і замісити м'яке тісто. Накрити плівкою або рушником і залишити в теплі на півтори години.

Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на вершковому маслі до м'якості. Остудити. Тісто розкачати і викласти у змащену маслом форму з бортиками. Долонею розподілити тісто по бортику. Вершки збити з яйцями, додати сіль, мускатний горіх і змішати з цибулею. Викласти начинку, зверху розкласти тоненько нарізану шинку, злегка присипати борошном. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці півгодини.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Повітряні сирники
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Парові булочки
Пончики з тертим шоколадом
Закуска "Морське чудо"
Сирний крем з бананами і фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: