Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рибу в сирному суфле?
Ароматне ситна, з чудовим гострим смаком, пікантність якому надає використовується в приготуванні сир, оригінальне блюдо, яке не залишає байдужим нікого з тих, хто спробував його. Напевно багато попросять добавки, а сімейна кулінарна скарбниця поповниться ще одним шедевром. Інгредієнти: Рибне філе - 500 грамів; Яйця курячі - 5 штук; Сир твердий - 150 грамів; Сухарі панірувальні для риби; Сіль; Цибуля ріпчаста - 3 головки; Рослинна олія для смаження. Процес приготування: Рибу можна використовувати будь-яку, бажано судак, пангасіус, тилапию і інші сорти риб. Потрібно філе риби добре промити і нарізати на шматки, потім треба рибу посолити і обкачати в панірувальних сухарях. Після цього рибу треба обсмажити на сковороді. Потім рибу викласти у форму. Окремо потрібно натерти сир і змішати його з курячим яйцем. Цибулю ріпчасту почистити і порізати на півкільця і обсмажити на сковорідці до бурштинового кольору. Поверх риби треба викласти сирно-яєчну масу і обсмажений цибуля ріпчаста. Потім поставити в духову шафу для запікання на двадцять - двадцять п'ять хвилин, температура повинна бути в духовці - 180 градусів. Готову рибу можна подати до відварного рису або картоплі, або подати зі свіжими овочами та зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 608 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |