Головна » Статті » Рецепти

Які бувають сорти борошна?
Хлібопекарська борошно є незамінним продуктом для приготування домашньої випічки. Найчастіше ми маємо справу з пшеничним борошном вищого сорту, але в дійсності сортів борошна значно більшу кількість.
Борошно пшеничне п'яти сортів:

1.Крупчатка,
2.Высшего сорту,
3.Первого сорт,
4.Второго сорти
5.Обойная борошно.

Борошно житнє ділиться на три сорти: на сіяну борошно, обдирне борошно і шпалерне борошно.

Борошно буває:

1.Пшеничная і житнє - найпоширеніші види борошна;

2.Мука з тритикале. Тритикале - це такий спеціальна культура, виведена з пшениці і жита;

3.Второстепенные види мук, до яких відносяться: кукурудзяна борошно, соєве борошно, ячмінне борошно, горохова борошно, гречана мука, мука з вівса, борошно з рису.

Така мука, як горохова, гречана, рисова і вівсяна проводиться на підприємства з вироблення харчоконцентратів.

Борошно також поділяється за типом залежно від сфери використання. Зокрема, пшеничне борошно буває трьох типів - це хлібопекарська, макаронна і кондитерська. Борошно з тритикале та житнє використовується тільки для хлібопечення.

Все частіше і частіше борошно піддають процесу вітамінізації різними корисними речовинами, такими як вітаміни групи В. Як правило, вітамінізують пшеничне борошно вищого і 1 сорту.
Просмотров: 635
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, мука

Рекомендовані рецепти:

Хрустка випічка
Домашня сметана
Мафіни з чорницею
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Samosa - індійські пиріжки
Салат з грейпфрутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: