Головна » Статті » Рецепти |
Які бувають сорти борошна?
Хлібопекарська борошно є незамінним продуктом для приготування домашньої випічки. Найчастіше ми маємо справу з пшеничним борошном вищого сорту, але в дійсності сортів борошна значно більшу кількість. Борошно пшеничне п'яти сортів: 1.Крупчатка, 2.Высшего сорту, 3.Первого сорт, 4.Второго сорти 5.Обойная борошно. Борошно житнє ділиться на три сорти: на сіяну борошно, обдирне борошно і шпалерне борошно. Борошно буває: 1.Пшеничная і житнє - найпоширеніші види борошна; 2.Мука з тритикале. Тритикале - це такий спеціальна культура, виведена з пшениці і жита; 3.Второстепенные види мук, до яких відносяться: кукурудзяна борошно, соєве борошно, ячмінне борошно, горохова борошно, гречана мука, мука з вівса, борошно з рису. Така мука, як горохова, гречана, рисова і вівсяна проводиться на підприємства з вироблення харчоконцентратів. Борошно також поділяється за типом залежно від сфери використання. Зокрема, пшеничне борошно буває трьох типів - це хлібопекарська, макаронна і кондитерська. Борошно з тритикале та житнє використовується тільки для хлібопечення. Все частіше і частіше борошно піддають процесу вітамінізації різними корисними речовинами, такими як вітаміни групи В. Як правило, вітамінізують пшеничне борошно вищого і 1 сорту. | |
Просмотров: 635 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |