Головна » Статті » Рецепти


Страус - досить рідкісне для наших широт тварина, однак останнім часом почали відкриватися ферми, в яких утримуються і розводяться ці екзотичні птахи. Все це робиться заради того, щоб отримати найцінніші страусині яйця. Спробуємо розібратися, що ж вони з себе представляють і як їх смачно приготувати...
Розмір страусиних яєць вражає, як правило, їх вага досягає 1-1,5 кілограм, має овальну форму, висоту близько 20 сантиметрів і майже 15 сантиметрів діаметр. Вони...
Переглядів: 800
Рецепти | | Коментарі (0)

 

Кулінарія настільки рясніє оригінальними і креативними стравами, що часом буває складно вибрати для себе найбільш підходящу за смаком і зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:

Борошно - половина склянки;
Мука кукурудзяна - половина склянки;
Повітряний рис - половина склянки;
Цукор-пісок - 1 чайна ложка;
Розпушувач - 2 чайні ложки;
Сіль - половина чайної ложки;
Кайенский перець - на кінчику ножа;
Часник в гранулах - на кінчику ножа;
Яйце куряче - 1...

 

Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

При приготуванні страв, в число компонентів яких входять гриби, дуже важливо орієнтуватися в часі приготуванні грибів.
зокрема:

- Печериці варять приблизно 5 - 7 хвилин.

- Білі гриби варять приблизно 35 - 45 хвилин, постійно при цьому треба знімати піну. Перед приготуванням гриби потрібно почистити і добре промити.

- Опеньків варять близько однієї години. Після того, як станеться закипання води потрібно поміняти воду на нову...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Жульєн - це прекрасне блюдо, яке стане чудовою прикрасою столу до будь-якого обіду, його можна подавати з будь-яким гарніром, проте перевага віддається картопляного пюре або відвареної картоплі, спагеті, рису та гречаної каші...
Для приготування жульєна з курки і сиру нам знадобляться наступні компоненти:

500 грам білого курячого м'яса;
200 грам твердого сиру;
250 грам сметани;
20 грам соняшникової олії;
1 столова ложка крохмалю;
сіль;
чорний мелений перець.
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Бувають ситуації, коли в рецепті вказаний цукор, але його з якихось причин у страву додавати не можна. В цьому випадку в якості замінника використовується мед. В яких співвідношеннях додавати мед до решти інгредієнтів і що при цьому потрібно враховувати?
Точних, перевірених правил заміни у випічці цукру мед не існує. Дуже багато залежить від консистенції меду, його щільності і солодощі. Але є «народні» рекомендації, які можна взяти за основу і поступово...

Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

Біскотті це являє собою дуже смачну і оригінальну випічку. Запропонований рецепт розрахований на приготування 36 штук імбирного біскотті.
Інгредієнти:


Борошно - 2 склянки;
Цукор-пісок - три чверті склянки;
Цедра лимонна - 2 супові ложки;
Розпушувач - 2 чайні ложки;
Сіль - чверть чайної ложки;
Мигдаль - один стакан з чвертю;
Імбир подрібнений - третину склянки;
Яйце куряче - 3 штуки;
Ванільний цукор - полпакетика.

Для присипки:...

Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Таке блюдо повсякденним не назвати, але коли хочеться побалувати домашніх чимось смачним, незвичайним, цей рецепт можна взяти до уваги. До нього дуже добре підійде смажена картопля фрі і легкий овочевий салатик.

Необхідні продукти
Шість свинячих стейків (приблизно по 200 грам кожна)
Три столові ложки борошна
Сіль і чорний мелений перець
Для гірчичного соусу

Третину склянки сметани або вершків
Одна цибулина
Три столових ложки рослинного масла
Столова ложка вершкового масла

Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Варення в основному варять з ягід і фруктів. Хто з нас не любить попити чаю з ароматним суничним або абрикосовим варенням? Варять його навіть з овочів, наприклад з кабачків і гарбуза, і цим нікого не здивуєш. Якщо раптом вам захочеться чогось незвичайного, спробуйте зварити варення з ківі.
Візьміть вісім штук ківі очистіть від шкірки і поріжте півкільцями приблизно в один сантиметр завтовшки. Складіть в каструлю, засипте сто п'ятдесят грам...

Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

Страва незвичайне, але дуже смачне. Відмінно підійде для парадного недільного сніданку.
На чотири порції нам знадобиться: шістдесят грамів тертого сиру, дванадцять яєць, сто двадцять п'ять грамів підсмаженого і поламаного на шматочки бекону, шістдесят грамів нарізаних грибів, тушкованих у вершковому маслі, чотири столові ложки сметани, тридцять грамів вершкового масла, столова ложка рубаної петрушки, сіль, перець.

Приготування:

Змастіть вершковим маслом чотири кавові гуртки середнього розміру. Посипте дно і...

Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Тісто дуже легка в приготуванні і дуже смачне. Підходить абсолютно для будь-яких пирогів і пиріжків, для булочок і для булочок, для піци, рогаликів, хачапурі, одне слово, все, що душа забажає. Готове тісто можна зберігати в холодильнику кілька днів, воно від цього гірше не стає.
Що потрібно для приготування тіста

Дріжджі - 40 грам
Півчайної ложки солі
Дві столові ложки цукру
Склянку молока
200 грам маргарину
Приблизно 3,5 склянки...

Переглядів: 754
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1561-1570 1571-1580 1581-1590 1591-1600 1601-1610 ... 4691-4700 4701-4708