Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати жульєн з курки і сиру?
Жульєн - це прекрасне блюдо, яке стане чудовою прикрасою столу до будь-якого обіду, його можна подавати з будь-яким гарніром, проте перевага віддається картопляного пюре або відвареної картоплі, спагеті, рису та гречаної каші... Для приготування жульєна з курки і сиру нам знадобляться наступні компоненти: 500 грам білого курячого м'яса; 200 грам твердого сиру; 250 грам сметани; 20 грам соняшникової олії; 1 столова ложка крохмалю; сіль; чорний мелений перець. Попередньо промите куряче м'ясо нарізаємо на дрібні шматочки, обсмажуємо на сковорідці в соняшниковій олії і перекладаємо в гусятницю, потім додаємо трохи води і тушкуємо протягом 20-30 хвилин. Додаємо сіль, чорний перець, сметану і трохи крохмалю (крохмаль попередньо розмішують з невеликою кількістю бульйону і тільки потім додається в гусятницю, щоб не було грудок) для загустіння. Знову тушкуємо протягом 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо в жульєн, натертий на крупній тертці сир. Закриваємо гусятницю кришкою і даємо страві трохи закипіти. Жульєн готовий до подачі на стіл! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |