Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати жульєн з курки і сиру?
Жульєн - це прекрасне блюдо, яке стане чудовою прикрасою столу до будь-якого обіду, його можна подавати з будь-яким гарніром, проте перевага віддається картопляного пюре або відвареної картоплі, спагеті, рису та гречаної каші...
Для приготування жульєна з курки і сиру нам знадобляться наступні компоненти:

500 грам білого курячого м'яса;
200 грам твердого сиру;
250 грам сметани;
20 грам соняшникової олії;
1 столова ложка крохмалю;
сіль;
чорний мелений перець.

Попередньо промите куряче м'ясо нарізаємо на дрібні шматочки, обсмажуємо на сковорідці в соняшниковій олії і перекладаємо в гусятницю, потім додаємо трохи води і тушкуємо протягом 20-30 хвилин.
Додаємо сіль, чорний перець, сметану і трохи крохмалю (крохмаль попередньо розмішують з невеликою кількістю бульйону і тільки потім додається в гусятницю, щоб не було грудок) для загустіння. Знову тушкуємо протягом 20-30 хвилин.

За 5 хвилин до готовності додаємо в жульєн, натертий на крупній тертці сир. Закриваємо гусятницю кришкою і даємо страві трохи закипіти.

Жульєн готовий до подачі на стіл!

Приємного апетиту!
Просмотров: 392
Категория: Рецепти |
| Теги: жульєн, гусятницю

Рекомендовані рецепти:

Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Курячий суп із зеленим горошком
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Полуниця у вершках
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: