Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кекс з кукурудзяної муки?

 

Кулінарія настільки рясніє оригінальними і креативними стравами, що часом буває складно вибрати для себе найбільш підходящу за смаком і зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:

Борошно - половина склянки;
Мука кукурудзяна - половина склянки;
Повітряний рис - половина склянки;
Цукор-пісок - 1 чайна ложка;
Розпушувач - 2 чайні ложки;
Сіль - половина чайної ложки;
Кайенский перець - на кінчику ножа;
Часник в гранулах - на кінчику ножа;
Яйце куряче - 1 штука;
курячий Білок від одного яйця;
Згущене молоко - 100 грамів;
Рослинне масло - 2 супові ложки.

Процес приготування:

Для приготування таких оригінальних кексиків треба взяти миску і всипати борошно пшеничне, а також кукурудзяну, потім додати повітряний рис, розпушувач, цукор-пісок, сіль, часник і перець. Все добре вимішати.

Окремо в мисці змішати куряче яйце і білок, влити згущене молоко і масло рослинне. Все розмішати, повинна утворюватися піна. Цю масу потрібно перелити до борошна і добре вимісити.

Підготувати кексницы, їх можна промазати маслом і присипати борошном, потім викласти в кожну з них тісто. Поставити в духову вже гарячий шафа для випікання від 10 до 14 хвилин, температура в печі повинна дорівнювати 220 градусів.

Готові кекси витягнути з формочок і викласти на решітку для охолодження.

Приємного апетиту!

 

Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: половина, рослинне

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Сирно-овочева паста
Оселедець у східному стилі
Яблучні сирники
Тонкі пиріжки з картоплею
Samosa - індійські пиріжки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: