Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яйця, запечені в кавовій чашці?

Страва незвичайне, але дуже смачне. Відмінно підійде для парадного недільного сніданку.
На чотири порції нам знадобиться: шістдесят грамів тертого сиру, дванадцять яєць, сто двадцять п'ять грамів підсмаженого і поламаного на шматочки бекону, шістдесят грамів нарізаних грибів, тушкованих у вершковому маслі, чотири столові ложки сметани, тридцять грамів вершкового масла, столова ложка рубаної петрушки, сіль, перець.

Приготування:

Змастіть вершковим маслом чотири кавові гуртки середнього розміру. Посипте дно і боки тертим сиром. Вісім яєць збийте, посоліть, поперчіть і розлийте по чашках. Змішайте гриби, бекон, петрушку і обережно викладіть суміш на збиті яйця.

Вбийте в кожну чашку по одному яйцю, на жовток покладіть по ложці сметани, посипте сиром, що залишився. Зверху покладіть крихітний шматочок вершкового масла. У велику каструлю налийте гарячої води на шість сантиметрів. Поставте гуртки в каструлю. Накрийте їх зверху фольгою.

Готуйте в духовці, нагрітій до ста вісімдесяти градусів десять-п'ятнадцять хвилин.
Дістаньте гуртки, відкрийте фольгу і поставте під гриль, щоб сир зарум'яниться.

Дуже калорійно, але так смачно

Просмотров: 378
Категория: Рецепти |
| Теги: гуртки, чотири

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Трикутники з грибами
Пишний м'ятний бісквіт
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Овочевий суп з курячою грудкою
Суп з ковбасками та овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: