Головна » Статті » Рецепти


Кольорова капуста під пікантним соусом із сиру - безпрограшний варіант домашньої трапези. Соус буде ще смачніше, якщо використовувати не один вид сиру, а два - три, це ще й непогана можливість прилаштувати залежалися шматочки сиру. А щоб капуста виглядала більш апетитно, сухарі або хлібну крихту потрібно злегка обсмажити на сухій сковорідці.
Необхідні продукти

Головка цвітної капусти середнього розміру
Панірувальні сухарі
Вершкове масло
Для соусу

Склянку молока
100 грам...

Переглядів: 730
Рецепти | | Коментарі (0)

найкращі національні кулінарні рецепти вийшли за межі кухонь своїх країн. Сьогодні ми готуємо не тільки наші традиційні щі або борщ, але й інші, оригінальні і незвичні для нас страви, наприклад, гарбузовий суп з пармезаном.
Для приготування супу потрібні такі інгредієнти: 200 грам гарбуза, 50 грам вершкового масла, одна цибулина, 300 мл овочевого бульйону, 1 столова ложка кукурудзяного борошна, 150 грам пармезану, 200 мл вершків, 1 столова ложка цукру, сіль...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

У цьому рецепті є вибір - або зробити з рису і сиру маленькі котлетки або зробити запіканку. Продукти потрібні одні і ті ж, але смак буде трохи відрізнятися. Рис краще відварити заздалегідь, він знадобиться охолодженим, що стосується сиру - використовуйте будь-який, на свій смак - від нейтральної моцарелли до гострих сортів.
Необхідні продукти

150 грам рису
100 грам сиру
Пучок свіжої зелені
Одне яйце
Їдальня ложка борошна
Сіль, чорний...

Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Про запіканки здається все і всі знають. Це геніальний винахід, запіканка може бути простою і складною, ситної і легкою. Її можна зробити за півгодини зі звичайних продуктів, а можна довго чаклувати біля плити, створюючи щось особливе. Можна подати гарячої або постигла, з овочевим салатом або зі сметаною, з гострим соусом.
Пропонований варіант запіканки хороший в першу чергу тим, що продукти не вимагають попередньої підготовки. Готується вона дуже просто -...

Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Коричневий цукор у нас з'явився нещодавно, і залишається не дуже затребуваним продуктом, головним чином з-за високої ціни. І скільки б не писали про його користь і високих смакових якостях, все ж на покупку мало хто наважується. Але якщо ви вирішите витратити енну суму і побалувати себе незвичайним продуктом, майте на увазі, що цукор цукру ворожнечу і у кожного виду є своє призначення.
Щоб не потрапити в халепу, не розчаруватися в...

Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Мінімальний набір продуктів для цієї страви знайдеться в кожному будинку. Знадобиться сир і картоплю в рівних пропорціях. Ніяких солодких добавок, з-за яких сирники так і норовлять прилипнути до сковорідці, і самої сковорідки теж не буде. Печуться вони в духовці.
Необхідні продукти

300 грам сиру (або бринзи)
4 - 5 середніх картоплин
Трохи борошна (приблизно столова ложка)
Сіль і спеції за смаком
Зелень кропу (за бажанням)
Кількість борошна вказано...

Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Важливим питанням для багатьох хазяєчок залишається час приготування того чи іншого продукту, адже хочеться приготувати смачне і поживне блюдо. Тому без елементарних знань про час приготування продуктів ніяк не обійтися.
1.Рис варять приблизно 15 - 20 хвилин.

Тонкощі за варінні рису:
- насамперед, рис потрібно промити під проточною водою, приблизно за одну хвилину.
- води потрібно для варіння брати в два рази більше, ніж рису, приміром,...
Переглядів: 686
Рецепти | | Коментарі (0)

Бобові є цінним джерелом необхідних для організму поживних речовин і основою для приготування безлічі смачних і корисних страв, але і як безліч продуктів вимагають знання деяких правил по своєму приготування. З-за своєї жорсткої структури вони потребують попередньому замочуванні, а також певному часу варіння.
1.Горох дроблений варять приблизно 45 - 60 хвилин, цілий же горох - від одного до півтора годин.
Тонкощі в приготуванні гороху:

- горох...
Переглядів: 962
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже простий і смачний десерт. До сиру додається багато смакоти - курага, горіхи, родзинки, пісочне печиво і від такого десерту не відмовляться навіть найпалкіші противники сиру. Діти теж їдять із задоволенням, а якщо вдало підібрані продукти, то десерт можна з легкістю видавати за морозиво.
Необхідні продукти

500 грам сиру
200 грам м'якого вершкового масла
Півсклянки цукру
250 грам печива
Півсклянки кураги
Півсклянки родзинок
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Для приготування...

Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цієї страви підійде філе морської риби (пангасіус, хек, минтай), а в пропонованому соусі можна не тільки гасити, але і запікати будь-яке рибне блюдо.

Необхідні продукти

Рибне філе - 600 грам
Чотири столових ложки рослинного масла
Кілька зубчиків часнику
Півсклянки оцту (6%) або сухого білого вина
Три столові ложки цукру
Сік одного лимона
Чайна ложка паприки
Півсклянки солодкого соусу чілі
Баночка консервованих помідор (700 - 800 грам)

Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1571-1580 1581-1590 1591-1600 1601-1610 1611-1620 ... 4691-4700 4701-4708