Головна » Статті » Рецепти |
Супершвидкий солодкий рецепт, готується всього за 3 хвилини. Цей бісквіт готується прямо в гуртку і в мікрохвильовці. Якщо у вас немає мікрохвильовки, то не намагайтеся приготувати цю страву в духовці, все одно нічого путнього не вийде. Інгредієнти: Яйце куряче - 1 штука; Молоко - 4 супові ложки; Масло рослинне - 3 супові ложки; Какао - порошок-2 супові ложки; Цукор-пісок - 2 супові ложки. Борошно - 4 супові... |
Часом в пошуках цікавих рецептів виявляється, що деяких продуктів не вистачає для приготування зацікавив страви. Однак не слід впадати у відчай, адже більшості продуктів можна знайти аналоги або ж приготувати самим, як наприклад, кунжутне масло. Це масло дуже популярне страви китайської кухні. Його, як правило, додають у вже готову страву для більшої ароматизації. Олія кунжутна буває темного і світлого вигляду, але за смаком вони практично не відрізняються. Розглянемо способи... |
Рис в поєднанні з рибою традиційно використовується в японській кухні. Нейтральний смак рису, прянощі і риба - це витончене, пропорційне поєднання, яке подобається багатьом цінителям японської кухні. |
Пропоную Вам побалувати домашніх смачним і ароматним печивом під назвою "Сникердудль". Кажуть, що сникердудли пекли в Америці ще в часи Громадянської війни. |
Всі продукти в салаті беруться приблизно в однаковій кількості, але якщо ви хочете щоб салат був більш ситним, збільште кількість картоплі. Майонезу в салаті повинно бути небагато, не потрібно промащувати шари, а робити сіточку. |
Коржі готуються на сироватці. Тісто дуже зручне, по-перше, не потрібно спеціально купувати молоко, по-друге, все ж сироватка набагато дешевше, а смак готової випічки нітрохи не гірше. |
Прикрасою страв час від часу займається кожен кухар і кожна господиня. Але у професіоналів є досвід і вправність і вони точно знають що і як використовувати для прикрашання страв. Нам часто доводиться експериментувати і включати фантазію, щоб з повсякденного блюдо перетворилося на святковий. Самий простий, швидкий і універсальний спосіб зробити блюдо красивим - це прикрасити його за допомогою свіжої зелені. |
Італійська хлібна коржик має безліч варіантів - вона може бути просто посипана ароматними травами, зверху-начинку або ж просто верх присипаний крупною сіллю. У запропонованому рецепті начинка і зверху і всередині. Виходить дуже пишна і смачна паляничка. |
Дуже простий, смачний і соковитий м'ясний хліб. |
Кількість продуктів в рецепті дано на невеликий пиріг з м'ясом і для солодкої випічки. Якщо ви вирішите робити тільки м'ясний пиріг, то продукти для начинки потрібно взяти в більшому обсязі. Пиріг можна пекти в круглій формі або ж просто на деку. |