Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати коржі з цибулею і часником?

Коржі готуються на сироватці. Тісто дуже зручне, по-перше, не потрібно спеціально купувати молоко, по-друге, все ж сироватка набагато дешевше, а смак готової випічки нітрохи не гірше.
Необхідні продукти

Склянку теплої сироватки
Столова ложка сухих дріжджів
Дві столові ложки кефіру або кислого молока, кисляку, сметани)
Чайна ложка цукру
Чайна ложка солі
Столова ложка рослинного масла
20 грам маргарину
500 грам борошна
Для начинки

Одна велика цибулина
Кілька зубчиків часнику
паприка Солодка (мелена)
Чебрець, кунжут
Рослинна олія
Приготування

Змішати дріжджі і цукор, залити половиною сироватки. Почекати поки з'явиться піна. Просіяти борошно, змішати її сіллю. Розтопити маргарин, остудити до кімнатної температури. Змішати кефір, маргарин, олію, що залишилася сироватку, дріжджі і всипати борошно. Замісити м'яке, еластичне тісто. Накрити його рушником і залишити в теплі на годину.

Цибулю нарізати тонкими кільцями, часник дрібно порубати. Тісто розділити на три частини. Сформувати з кожної коржик, в середині зробити поглиблення і змастити поверхню олією. Викласти кільця цибулі, часник, посипати чебрецем, кунжутом або паприкою. Випікати в прогрітій до 200 градусів духовці 20 - 25 хвилин до рум'яної скоринки.

Просмотров: 564
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, маргарин

Рекомендовані рецепти:

Домашні 'Рафаелло'
Пісний шоколадний манник
Ягідно-фруктовий десерт
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Холодець з курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: