Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати листковий салат з тунцем і сайрою?

Всі продукти в салаті беруться приблизно в однаковій кількості, але якщо ви хочете щоб салат був більш ситним, збільште кількість картоплі. Майонезу в салаті повинно бути небагато, не потрібно промащувати шари, а робити сіточку.
Необхідні продукти

Дві - три картоплини
Два яйця
Баночка консервованої сайри
Баночка тунця у власному соку
Одна цибулина
Два солоних огірка
Один свіжий огірок
100 грам сиру
Майонез
Зелень кропу
Приготування

Відварити картоплю в мундирі, остудити, очистити і натерти на тертці. Відварити яйця, натерти на дрібній тертці. Натерти сир. Огірки нарізати дрібними кубиками, покришити зелень, дрібно нарізати цибулю. Рибні консерви не змішувати, рибу дістати з банки і кожен вид розім'яти виделкою в окремій посуді.

Шари викладати на плоске блюдо в такій послідовності:
Половина вареної картоплі, розім'ята сайра, половина цибулі, майонез.
Одне яйце, солоні огірочки, половину тертого сиру, майонез, зелень кропу (половина).
Шар картоплі, тунець, нарізаний лук, майонез.
Яйце, свіжий огірок, майонез, сир, зелень кропу.

Виходить велика порція смачного салату. Верх можна рясно змастити майонезом, але в тому випадку, якщо шари промазывались сіточкою. Майонез для салату краще вибирати гострий.

Просмотров: 394
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплі, майонез

Рекомендовані рецепти:

Тонкі пиріжки з картоплею
Часникові рулетики
Курячий суп із зеленим горошком
Паштет по-східному
Морквяний торт з сушеної журавлини
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: