Головна » Статті » Рецепти |
В салаті дуже гармонійне поєднання продуктів. А якщо ще врахувати що його рекомендується подавати з шматочками бринзи, підсмаженими тостами і келихом сухого червоного вина, то неважко уявити наскільки це смачно! |
Цей давній рецепт приготування плову придумали сільські жителі Узбекистану. В даний час він майже забутий по причині того, що зморшки стали рідкістю. Готували його у квітні, коли з'являлися ці гриби - єдині, використовувані в узбецькій кулінарії. З зморшків готували не тільки плов, але і суп, шашлик і печеня з картоплею. Узбецьке назва зморшків - «кузикорин», в перекладі означає «бараняча требухів». Місцеві гриби, підсмажені на топленому маслі, і... |
Існує безліч рецептів приготування шашлику. Цей рецепт для тих, хто віддає перевагу яловичині і любить готувати вдома, на своїй кухні. Для приготування шашлику знадобляться такі продукти: яловича вирізка - 800 грам, дві середні цибулини, борошно - 1 чайна ложка, топлене масло - 100 г, зелена цибуля - 100 г, оцет, перець і сіль. Приготування: яловичу вирізку нарізати на невеликі шматки, складають у миску, пересипають дрібно рубаним луком... |
Оригінальний за смаком і досить ефективний за освіжаючому дії коктейль можна приготувати з такої всіма нами улюбленої ягоди, як кавун. Головне, щоб він завжди залишався холодним, а для цього треба запастися відповідним кількістю льодом. Маргарита кавунова Інгредієнти: М'якоть кавуна - 2 кілограми; Лимонад - 450 мілілітрів; Текіла (ром чи горілка) - 350 мл. Процес приготування: Для початку приготування з кавуна виймаємо м'якоть, очищаємо від... |
Раніше пиріжки з морквою готували в самих різних варіаціях, і вони навіть вважалися десертом. Але потім якось випали з поля зору, мабуть сучасні господині порахували, що потрібно багато часу на приготування начинки, та й не в кожній сім'ї будуть їсти моркву. Насправді ж начинка готується не довше ніж будь-яка інша, і робити її можна з різними добавками - наприклад, з сухофруктами або з яйцем. |
Картопля по-шведськи змусить по-новому поглянути на цей звичний для нас продукт, і поповнити книгу рецептів ще одним оригінальним і смачним блюдом. Для його приготування потрібні такі інгредієнти: дванадцять великих картоплин, 500 грам твердого сиру, 100 грам вершкового масла, сіль за смаком. Як приготувати картоплю по-шведськи: картоплини очищають від шкірки, миють і нарізають на скибочки товщиною три-чотири міліметри. При нарізуванні картоплину до кінця не розрізають, щоб вона не розпадалася на... |
Хрусткі, смачні тарталетки можна приготувати з будь-якою начинкою. Тісто використовується готове, так що часу приготування займе зовсім небагато. Якщо буде овочева начинка, то потрібно випарувати рідину, щоб при запіканні тісто не розмокло. |
Для приготування торта знадобиться хороший домашній сир, не кислий і жирний. Готувати торт потрібно заздалегідь, після випічки йому потрібен час, щоб настоятися, це як мінімум ніч у холодильнику. Якщо постоїть довше - краще, смак тільки покращиться. |
Добре - це в даному випадку означає, що практично не втрачають зовнішній вигляд і не змінюють колір після розморожування, не розшаровуються і не поділяються (це стосується соусів і кремів). |
Смачний і ситний квасолевий суп можна приготувати не тільки на м'ясному бульйоні, але і на курячому. Легкий для шлунка курячий бульйон у поєднанні з калорійною квасолею не викличе відчуття тяжкості в шлунку і в той же час дасть відчуття ситості. До того ж, такий суп і дуже корисний. |