Головна » Статті » Рецепти


В салаті дуже гармонійне поєднання продуктів. А якщо ще врахувати що його рекомендується подавати з шматочками бринзи, підсмаженими тостами і келихом сухого червоного вина, то неважко уявити наскільки це смачно!
Що знадобиться з продуктів

Свіжі, стиглі помідори - 4 - 5 штук
Свіжий базилік - 7 - 8 гілочок
Велика головка цибулі
Кілька зубчиків часнику
Бальзамічний оцет (або виноградний, але не лимон!)
Оливкова олія
Сіль і чорний мелений перець...

Переглядів: 570
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей давній рецепт приготування плову придумали сільські жителі Узбекистану. В даний час він майже забутий по причині того, що зморшки стали рідкістю.
Готували його у квітні, коли з'являлися ці гриби - єдині, використовувані в узбецькій кулінарії. З зморшків готували не тільки плов, але і суп, шашлик і печеня з картоплею.

Узбецьке назва зморшків - «кузикорин», в перекладі означає «бараняча требухів». Місцеві гриби, підсмажені на топленому маслі, і...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Існує безліч рецептів приготування шашлику. Цей рецепт для тих, хто віддає перевагу яловичині і любить готувати вдома, на своїй кухні.
Для приготування шашлику знадобляться такі продукти: яловича вирізка - 800 грам, дві середні цибулини, борошно - 1 чайна ложка, топлене масло - 100 г, зелена цибуля - 100 г, оцет, перець і сіль.

Приготування: яловичу вирізку нарізати на невеликі шматки, складають у миску, пересипають дрібно рубаним луком...
Переглядів: 569
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний за смаком і досить ефективний за освіжаючому дії коктейль можна приготувати з такої всіма нами улюбленої ягоди, як кавун. Головне, щоб він завжди залишався холодним, а для цього треба запастися відповідним кількістю льодом.
Маргарита кавунова

Інгредієнти:

М'якоть кавуна - 2 кілограми;
Лимонад - 450 мілілітрів;
Текіла (ром чи горілка) - 350 мл.

Процес приготування:

Для початку приготування з кавуна виймаємо м'якоть, очищаємо від...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

Раніше пиріжки з морквою готували в самих різних варіаціях, і вони навіть вважалися десертом. Але потім якось випали з поля зору, мабуть сучасні господині порахували, що потрібно багато часу на приготування начинки, та й не в кожній сім'ї будуть їсти моркву. Насправді ж начинка готується не довше ніж будь-яка інша, і робити її можна з різними добавками - наприклад, з сухофруктами або з яйцем.
Необхідні продукти для тесту

Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля по-шведськи змусить по-новому поглянути на цей звичний для нас продукт, і поповнити книгу рецептів ще одним оригінальним і смачним блюдом.
Для його приготування потрібні такі інгредієнти: дванадцять великих картоплин, 500 грам твердого сиру, 100 грам вершкового масла, сіль за смаком.

Як приготувати картоплю по-шведськи: картоплини очищають від шкірки, миють і нарізають на скибочки товщиною три-чотири міліметри. При нарізуванні картоплину до кінця не розрізають, щоб вона не розпадалася на...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Хрусткі, смачні тарталетки можна приготувати з будь-якою начинкою. Тісто використовується готове, так що часу приготування займе зовсім небагато. Якщо буде овочева начинка, то потрібно випарувати рідину, щоб при запіканні тісто не розмокло.
Необхідні продукти

Упаковка листкового тіста
300 грам брокколі або цвітної капусти
200 грам грибів
Одна цибулина
Столова ложка вершкового масла
Столова ложка рослинного масла
100 грам сиру
Склянку вершків
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування торта знадобиться хороший домашній сир, не кислий і жирний. Готувати торт потрібно заздалегідь, після випічки йому потрібен час, щоб настоятися, це як мінімум ніч у холодильнику. Якщо постоїть довше - краще, смак тільки покращиться.
Необхідні продукти

500 грам домашнього сиру
Три яйця
200 грам сметани
Склянку цукру
Півтори столових ложки крохмалю
200 грам печива
100 грам вершкового масла
Пакетик ванільного цукру
Лимон
Для глазурі

200 грам сметани...

Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Добре - це в даному випадку означає, що практично не втрачають зовнішній вигляд і не змінюють колір після розморожування, не розшаровуються і не поділяються (це стосується соусів і кремів).
Добре заморожуються багато овочі, але щоб вони не втрачали колір і смакові якості, не ставали жорсткими їх рекомендується перед заморожуванням бланшувати в гарячій воді або відварювати на пару. Особливо це стосується кольорової капусти - білосніжні суцвіття після розморожування нерідко жовтіють.
Стиглі фрукти...

Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний і ситний квасолевий суп можна приготувати не тільки на м'ясному бульйоні, але і на курячому. Легкий для шлунка курячий бульйон у поєднанні з калорійною квасолею не викличе відчуття тяжкості в шлунку і в той же час дасть відчуття ситості. До того ж, такий суп і дуже корисний.
Необхідні продукти

Склянку квасолі
Дві - три картоплини
Одна морквина
Чотири літра курячого бульйону
300 грам вареної курки
Один помідор

Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1611-1620 1621-1630 1631-1640 1641-1650 1651-1660 ... 4691-4700 4701-4708