Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картоплю по-шведськи?
Картопля по-шведськи змусить по-новому поглянути на цей звичний для нас продукт, і поповнити книгу рецептів ще одним оригінальним і смачним блюдом.
Для його приготування потрібні такі інгредієнти: дванадцять великих картоплин, 500 грам твердого сиру, 100 грам вершкового масла, сіль за смаком.

Як приготувати картоплю по-шведськи: картоплини очищають від шкірки, миють і нарізають на скибочки товщиною три-чотири міліметри. При нарізуванні картоплину до кінця не розрізають, щоб вона не розпадалася на окремі фрагменти. Сир нарізують тонкими скибочками і вкладають їх по одному між скибочками картоплі. Зверху на картоплини кладуть вершкове масло і залишки сиру. Сковороду змащують вершковим маслом, начинені сиром картоплини розкладають на сковороду, ставлять у розігріту до 200 градусів духовку, запікають до готовності. Готовність картоплі визначають за характерною рум'яної скоринки.

Картопля по-шведськи - смачне блюдо, яке сподобається вашій родині та гостям. До столу подають гарячим, з зеленню, свіжими або маринованими овочами.
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: по-шведськи, картоплини

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з фрикадельками
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Торт "Посмішка негра"
Закусочний шпинат
Смажений рис з ананасом
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: