Хрусткі, смачні тарталетки можна приготувати з будь-якою начинкою. Тісто використовується готове, так що часу приготування займе зовсім небагато. Якщо буде овочева начинка, то потрібно випарувати рідину, щоб при запіканні тісто не розмокло.
Необхідні продукти
Упаковка листкового тіста
300 грам брокколі або цвітної капусти
200 грам грибів
Одна цибулина
Столова ложка вершкового масла
Столова ложка рослинного масла
100 грам сиру
Склянку вершків
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування
Тісто трохи розкачати і вирізати кружечки за розміром трохи більше, ніж діаметр формочок. Укласти у формочки, розрівняти по денця і бортикам, дно наколоти виделкою. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 15 - 20 хвилин до підрум'янення.
Брокколі або цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Викласти в друшляк. Цибулю дрібно нарізати, гриби нарізати скибочками. Обсмажити цибулю в суміші рослинного і вершкового масла, додати гриби і обсмажувати до готовності. Покласти брокколі, влити вершки, посолити, поперчити, тушкувати на невеликому вогні п'ять хвилин. Додати тертий сир, перемішати і нагрівати на вогні, поки сир не розплавиться. Охолодити начинку.
В готові кошички покласти остигнула начинку і запекти на невеликому вогні приблизно десять хвилин. Подавати можна гарячими або холодними.
|