Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирний торт з какао - кремом?

Для приготування торта знадобиться хороший домашній сир, не кислий і жирний. Готувати торт потрібно заздалегідь, після випічки йому потрібен час, щоб настоятися, це як мінімум ніч у холодильнику. Якщо постоїть довше - краще, смак тільки покращиться.
Необхідні продукти

500 грам домашнього сиру
Три яйця
200 грам сметани
Склянку цукру
Півтори столових ложки крохмалю
200 грам печива
100 грам вершкового масла
Пакетик ванільного цукру
Лимон
Для глазурі

200 грам сметани
Дві - три столові ложки цукру
Столова ложка какао
Приготування

Горіхи та печиво розмолоти в комбайні або в ступці. Додати дві столові ложки цукру і розм'якшене вершкове масло. Перемішати суміш і укласти її в змащену маслом роз'ємну форму. Розрівняти долонею по денця.

Відокремити жовтки від білків. Збити жовтки з половиною склянки цукру, змішати з сиром, додати сметану, крохмаль, цедру одного лимона, сік половинки лимона, ванільний цукор, добре перемішати. Збити білки з рештою цукром в міцну піну і обережно ввести в сирну суміш.

Викласти сирну масу на корж з печива, розрівняти верх і випікати при температурі 170 градусів близько години. Готовність визначити натиснувши на середину торта. Вона повинна бути щільною. Готовий торт охолодити, прикрасити кремом і прибрати в холодильник на 12 годин.

Крем. Змішати цукор і какао, з'єднати зі сметаною і добре розмішати, щоб не було грудочок. Збивати не потрібно.

Просмотров: 653
Категория: Рецепти |
| Теги: добре, торт

Рекомендовані рецепти:

Паштет по-східному
Часникові рулетики
Булочки-рулетики до чаю
Торт "Посмішка негра"
Катаеф з яблуками
Капустяні оладки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: