Головна » Статті » Рецепти |
Що таке ліниві вареники кожен розуміє по своєму. У цьому я переконалася, читаючи рецепти на різних сайтах і пробуючи ліниві вареники в гостях. Хтось готує їх солодкими, хтось з додаванням бринзи і все це розмаїття смаків має однакову назву «ліниві вареники». Напишу свій рецепт, готую з нього давно і поки міняти на інший не думаю. |
Щоб котлети вийшли апетитними, тримали форму і за смаком були саме кабачковыми котлетами, а не оладками, перед приготуванням потрібно натерті кабачки скласти в друшляк. Нехай вони там " полежать хвилин 15 - 20 і віддадуть зайву рідину. Тоді котлети будуть краще формуватися. |
Чому саме це блюдо назвали «Квітневі баклажани», достеменно невідомо. Може від того, що приготували його з баклажан, які купили в квітні, а може було приготовлено на квітневі іменини, багато чого можна придумати. Головне для нас те, що це блюдо неймовірно смачне і тому нам необхідно терміново його приготувати. Інгредієнти: Баклажан - 1 штука; Помідори - 3 штуки; Яйця курячі - 3 штуки; Цибуля ріпчаста - 1 головка; Твердий... |
Чудове і смачне ласощі. Щоправда, для його приготування вам знадобиться фондюшниця. Зате ви завжди зможете порадувати свою родину і знайомих оригінальним стравою. Інгредієнти: Вершки - 100 грамів; Лікер - 2 супові ложки; Шоколад темний - 200 грамів; Апельсин - 1 штука; Грейпфрут - 1 штука; Банан - 1 штука; Фініки - 6 або 8 штук; Полуниця - 6 або 8 штук. Процес приготування: Для приготування... |
Малокалорийное, смачне і корисне блюдо можна приготувати на основі гречаної каші. За рецептом потрібні свіжі гриби - лисички, але так як не скрізь вони є у продажу, то їх можна замінити печерицями. |
В раціоні жителів острівних країн, що живуть на морському узбережжі або на берегах великих озер різні водорості, як прісноводні, так і морські вже давно і міцно зайняли своє місце. Затребуваність використання водоростей в кулінарії пояснюється великим вмістом у них різноманітних вітамінів, легко засвоюються білків і цінних мінералів. Крім того, багатьом водоростям властиві не тільки поживні, але і лікувальні властивості. До таких здавна використовується в кулінарії водоростей належать, зокрема,... |
В давнину робили дуже багато різних видів медовухи. Класична медовуха складалася з меду і дріжджів, а також інших компонентів, таких як: хміль, трави, ягоди, прянощі і коріння. Старі рецепти практично втрачені, сучасні ж рецепти - це лише спроба повторити колись всіма улюблений національний напій. Інгредієнти: Вода - 10 літрів; Мед - півтора кілограма; Шишки хмелю звичайного - 10 г; Дріжджі - 3 грама. Процес приготування: Необхідно... |
Тісто в рецепті використовується готове, підійде і дріжджове і бездріжджове. Для начинки в основному береться те, що є в холодильнику - сир, шинка, овочі, сир з часником, можна прилаштувати залишки курки або сосиски. Рецепт дуже простий і зручний на всі випадки життя. |
В принципі, начинка у рулетиках може бути не тільки м'ясна, але і з грибів, або овочевого фаршу. З шинкою поєднуються багато продуктів, так що готувати страву можна часто і в різних варіантах. |
Коли морозильна камера наповнена самими різними продуктами, можна відчувати себе спокійно - така заготовка «про запас» виручить в будь-якій ситуації. До раптового приходу гостей або сімейного торжества підготуватися набагато легше і швидше, крім того, значно економиться час, так і в момент фінансових труднощів запаси продуктів виручать. |