Щоб котлети вийшли апетитними, тримали форму і за смаком були саме кабачковыми котлетами, а не оладками, перед приготуванням потрібно натерті кабачки скласти в друшляк. Нехай вони там " полежать хвилин 15 - 20 і віддадуть зайву рідину. Тоді котлети будуть краще формуватися.
Необхідні продукти
Півтори склянки вареного рису
Три середніх кабачка
Два яйця
Одна цибулина
Пучок петрушки
Склянку панірувальних сухарів
150 грам консервованої кукурудзи (зерен)
Приправи і спеції, сіль, чорний мелений перець за смаком
Приготування
Кабачки натерти на крупній тертці, скласти в друшляк. Через 15 - 20 хвилин віджати, додати яйця, дрібно нарізану цибулину (її можна додавати сирої або обсмажити в олії). Зерна кукурудзи розім'яти разом з невеликою кількістю рідини в пюре і додати до кабачків. Дрібно порубати зелень, додати в кабачкове тісто, покласти рис, спеції і розім'яту кукурудзу. Всипати панірувальні сухарі. Все добре перемішати.
У сковорідці розігріти рослинне масло. Відразу все котлетки не обсмажувати. Щоб не наробити помилок, краще обсмажити одну - дві штучки, спробувати на сіль і спеції, подивитися яка консистенція у готових котлет. Внести корективи, якщо потрібно, і обсмажити всі котлети. Подавати зі сметаною або майонезом.
|