Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати «Квітневі баклажани»?
Чому саме це блюдо назвали «Квітневі баклажани», достеменно невідомо. Може від того, що приготували його з баклажан, які купили в квітні, а може було приготовлено на квітневі іменини, багато чого можна придумати. Головне для нас те, що це блюдо неймовірно смачне і тому нам необхідно терміново його приготувати. Інгредієнти: Баклажан - 1 штука; Помідори - 3 штуки; Яйця курячі - 3 штуки; Цибуля ріпчаста - 1 головка; Твердий сир - 100 - 150 грамів; Спеції і сіль; Майонез; Масло рослинне. Процес приготування: Для початку необхідно баклажани промити і нарізати кружечками, посолити, потім просто обсмажити на рослинному маслі. Курячі яйця потрібно відварити. Окремо помідори порізати кубиками і обсмажити на сковороді, потім перекласти в миску. Яйця курячі відварити, потім також порізати кубиками. З'єднати помідори і яйця. Цибулю ріпчасту почистити і порізати кубиками, потім обсмажити і додати до суміші яєць і помідорів. Перемішати, влити майонез. На деко або форму для запікання викласти обсмажені баклажани, зверху розкласти суміш з яєць і помідорів, присипати все натертим сиром і поставити в гарячу духовка на п'ять хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |