Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати різнобарвну гречану кашу?

Малокалорийное, смачне і корисне блюдо можна приготувати на основі гречаної каші. За рецептом потрібні свіжі гриби - лисички, але так як не скрізь вони є у продажу, то їх можна замінити печерицями.

Необхідні продукти

Стакан гречаної крупи
200 грам свіжих грибів
400 грам цвітної капусти
200 грам морозива зеленого горошку (можна замінити консервованою кукурудзою)
Одна цибулина
Один стебло цибулі - порею
Кілька зубчиків часнику
50 грам вершкового масла
Зелень (за бажанням)
500 мл овочевого бульйону або води
Сіль, спеції, чорний мелений перець за смаком
Приготування

Гречану крупу промити. Цибулю - порей (білу частину) нарізати тонкими півкільцями, ріпчасту цибулю - кубиками. Якщо гриби великі - нарізати пластинками, дрібні залишити цілими. Цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття. Часник нарізати пластнами.

У сковорідці розігріти олію, обсмажити у ньому цибулю до прозорості, додати цибулю - порей, цвітну капусту, гриби і все обсмажити, безперервно помішуючи. Покласти спеції, сіль, мелений перець, гречану крупу, влити бульйон або воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 15 - 20 хвилин. За п'ять хвилин до готовності додати часник, зелений горошок або консервовану кукурудзу. Накрити кришкою і довести страву до готовності. За бажанням додати зелень, готову страву можна посипати тертим сиром або бринзою.

Просмотров: 437
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, гриби

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Швейцарський шоколадний рулет
Смажене морозиво
Бутербродний торт "Полосатик"
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: