Головна » Статті » Рецепти |
Новомодним віянням в нинішній час є різні екзотичні кухні, які пропонують нам зовсім незвичні для нашого шлунка страви. Враховуючи, що натуральні інгредієнти, що використовуються, наприклад, у японських стравах повинні бути тільки свіжими, а придбати їх можна тільки в самій Японії або поблизу від неї, впритул постає питання про рівноцінної заміни відсутніх компонентів. Деякі ідеї по заміні компонентів: 1.Японский рис для приготування суші можна замінити рисом з круглими... |
Для успішного приготування цього незвичайного страви потрібно дотримуватися кілька умов. Хліб не повинен бути свіжий, і знадобиться кілька сортів хліба - білий, житній і висівковий. Пиво потрібно легке, світле, у темного занадто насичений смак і він переб'є смак інших продуктів. |
Тісто для цього хліба готується звичайне, хлібне. Вся принадність хліба в начинці - всіляка пряна зелень, але не сушена, а свіжа. Петрушка, кріп, листочки чебрецю, зелений лук в поєднанні з підсмаженою ріпчастою цибулею і часником дають чудовий аромат і смак. |
Питання аж ніяк не пусте. Нюансів тут небагато, але їх потрібно запам'ятати і застосовувати, інакше шматок м'яса залишиться не більш ніж поживною їжею, яка втратила всякий смак. Його можна звичайно виправити спеціями, але навіщо все ускладнювати, коли є перевірені рекомендації. |
Який господині не знайома ситуація, коли хочеться чого приготувати щось смачне і корисне, але часу як завжди катастрофічно не вистачає. Пропонований рецепт фаршированих яблук швидкий і легкий в приготуванні і стане відмінним доповненням до весняного раціону і смачним, корисним сніданком. |
Багато господині особливо і не замислюються, скільки ж часу потрібно варити ті чи інші продукти. Зокрема, ті ж горезвісні яйця, які в залежності від їх різновиди варяться по-різному. 1. Яйця курячі варять в середньому від 3 до 20 хвилин, все буде залежати від того, яких цілей вони нам знадобляться. некруто зварені яйця варять - від 3 до 5 хвилин; яйця в мішечок варять - від 5 до 8 хвилин; |
Апетитні сухарики добре брати з собою в дорогу або на природу, захопивши термос з гарячим чаєм. Для домашнього чаювання вони теж будуть дуже вдалими, а діти із задоволенням візьмуть їх до школи. |
Якщо дотримуватися пропорції, зазначені в рецепті, то вийдуть дуже пишні, повітряні булочки, ідеальні для бутербродів і тостів. Якщо ж ви любите випічку більш щільну, додайте трохи більше борошна. Верх булочок посипається кунжутом або маком, можна посипати пряними травами. |
Якщо ви святкуєте День народження жарким літом, то вашим гостям напевно сподобається пиріг з ванільним морозивом і горіхами. Легкий, смачний і освіжаючий. шістнадцять порцій нам знадобиться: сто п'ятдесят грамів підсмажених половинок горіхів пекан, сто п'ятдесят грамів імбирного печива, дві столові ложки цукру, сорок п'ять грамів розтопленого вершкового масла, 1.5 кілограма ванільного морозива, дві чайні ложки спецій за вашим смаком (в оригінальному рецепті було дві столові ложки, але, на мій... |
Турецька кухня відрізняється дивовижним розмаїттям, багатством смакових відтінків, різнобарв'ям інгредієнтів і вишуканим ароматом. Спробуємо приготувати тефтелі по-турецьки. Для приготування тефтелькою по-турецьки будуть потрібні наступні інгредієнти: Яловичий або баранячий фарш - 750 грам, рис - 2 столові ложки, 1 велика цибулина, 1 столова ложка маргарину, одне яйце або два жовтки, сік одного лимона, пучок петрушки, 1,5 чайних ложки чорного меленого перцю, 2 чайні ложки солі. |