Головна » Статті » Рецепти

Чим можна замінити продукти для японської кухні?
Новомодним віянням в нинішній час є різні екзотичні кухні, які пропонують нам зовсім незвичні для нашого шлунка страви.
Враховуючи, що натуральні інгредієнти, що використовуються, наприклад, у японських стравах повинні бути тільки свіжими, а придбати їх можна тільки в самій Японії або поблизу від неї, впритул постає питання про рівноцінної заміни відсутніх компонентів. Деякі ідеї по заміні компонентів:

1.Японский рис для приготування суші можна замінити рисом з круглими зернами.
2.Рисовый оцет можна замінити виноградним оцтом. Для цього треба з'єднати виноградний оцет (4 супові ложки), сіль (1 чайна ложка), цукор-пісок (3 чайні ложки). Потім поставити на вогонь і трохи прогріти, до кипіння доводити не треба. Сіль і цукор повинні повністю розчинитися.
3.Васаби - цього продукту дуже складно знайти заміну, можна, звичайно, спробувати замінити його гірчицею або ж зробити суміш хрону і гірчиці. Але цю заміну рівнозначною не назвеш.
4.Японский соус соєвий - можна замінити на будь-який інший соєвий соус, який трохи треба розбавити водою.
5.Дайкон - можна спробувати замінити на зелену редьку або редис.
6.Грибы, мають японські назви - можна замінити нашими звичайними грибами.
7.Зелень мицубы - можна замінити зеленню петрушки.
8.Сок молюсків - замінити можна рибним бульйоном.
9.Листьям шисо можна знайти заміну листям салату.
Просмотров: 503
Категория: Рецепти |
| Теги: замінити, треба

Рекомендовані рецепти:

М'ясний террін з помідорами і сиром
Сирні кекси з кропом і кмином
Пиріг "Зебра"
Коктейльне печиво
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: