Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати вітамінні яблука?

Який господині не знайома ситуація, коли хочеться чого приготувати щось смачне і корисне, але часу як завжди катастрофічно не вистачає. Пропонований рецепт фаршированих яблук швидкий і легкий в приготуванні і стане відмінним доповненням до весняного раціону і смачним, корисним сніданком.
Що знадобиться з продуктів

Шість великих яблук
Дві - три столові ложки родзинок
Дві столові ложки вівсяних пластівців (швидких)
Дві столові ложки подрібнених горіхів
Дві столові ложки варення або меду
Приготування

Яблука добре промити під водою, обсушити і видалити серединку. В окремій посуді подрібнити горіхи, якщо родзинки занадто сухий, можна розпарити його на водяній бані. Змішати горіхи, родзинки, вівсяні пластівці, додати рідкий мед або варення, добре перемішати суміш. Нафарширувати яблука, поставити їх на деко або у форму і відправити в духовку. Запікати при температурі 200 градусів близько півгодини.
Час запікання залежить від розміру яблук і щільності м'якоті. Яблука з пухкої м'якоттю запікаються швидше, для них буде достатньо 15 - 20 хвилин. Краще яблука злегка недотримати в духовці, ніж пересушити, якщо вони довго запікаються, то з них витече сік і вони втратять смак.

Просмотров: 594
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, приготувати

Рекомендовані рецепти:

Хачапурі
Омлет з щавлем і сиром
Ліниві голубці з грибами
Три рецепти хачапурі
Грибний "біфштекс"
"Медова" свинина з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: