Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шоколадні сухарики?

Апетитні сухарики добре брати з собою в дорогу або на природу, захопивши термос з гарячим чаєм. Для домашнього чаювання вони теж будуть дуже вдалими, а діти із задоволенням візьмуть їх до школи.

Необхідні продукти
Два яйця + один білок
Стакан цукру + дві столові ложки цукру для змішування з какао
80 грам вершкового масла
Дві склянки борошна
Вісім столових ложок какао
Дві чайних ложки розпушувача
Приготування

Просіяти дві склянки муки у миску, додати розпушувач. Яйця збити віночком з цукром і вилити в борошно, перемішати. 50 грам вершкового масла і столову ложку борошна розім'яти в крихту і додати до тіста. Повинна вийти розсипчаста суміш.

У каструльці розтопити 30 г вершкового масла. Змішати какао, цукор і додати до розтопленого масла. Все добре розмішати і залишити на вогні, щоб розчинився цукор. Суміш додати в тісто і починати її поступово вмішувати. Тісто щільне, туге, місити потрібно до отримання однорідної консистенції. Розділити його на чотири частини, з кожної розкачати ковбаску. Деко застелити фольгою, викласти на неї ковбаски, змастити білком і поставити на 25 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку. Ковбаски дістати, гарячими нарізати на шматочки, викласти на деко і підсушити 8 - 10 хвилин з однієї сторони і стільки ж з іншої.

Просмотров: 558
Категория: Рецепти |
| Теги: вершкового, масла

Рекомендовані рецепти:

Торт з мигдальною начинкою
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Лимонні тістечка
Безе
Салат "Букет тюльпанів"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: