Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати печиво "Сникердудль"?

Пропоную Вам побалувати домашніх смачним і ароматним печивом під назвою "Сникердудль". Кажуть, що сникердудли пекли в Америці ще в часи Громадянської війни.
Для приготування нам знадобиться: сто грамів вершкового масла, склянка цукру, ванілін на кінчику ножа, два яйця, чверть склянки молока, 1.5 склянки борошна, чайна ложка соди, півсклянки дрібно порубаних волоських горіхів.

Для панірування: одна столова ложка кориці, три столові ложки цукру.

Приготування:

Дістаньте з холодильника масло, нехай воно полежить при кімнатній температурі і стане м'яким. М'яке масло розітріть з яйцями і цукром. Додайте інші інгредієнти і замісити тісто. Воно не повинно прилипати до столу і рук. Можливо, буде потрібно більше борошна, ніж зазначено в рецепті.

Розігрійте духовку до ста дев'яноста градусів. На плоскій тарілці змішайте корицю і цукор. Відривайте від тіста шматочки розміром з велику зливу і обкатывайте в суміші кориці і цукру. Викладіть сникердудли на деко, змащене маслом. Злегка прbплюсніть їх зверху.
Випікайте протягом десяти хвилин.

Просмотров: 428
Категория: Рецепти |
| Теги: приготування, цукру

Рекомендовані рецепти:

Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Медовий пиріг на швидку руку
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Французький картопляний пиріг
Домашні чебуреки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: