Головна » Статті » Рецепти

Скільки часу відварюються гриби?
При приготуванні страв, в число компонентів яких входять гриби, дуже важливо орієнтуватися в часі приготуванні грибів.
зокрема:

- Печериці варять приблизно 5 - 7 хвилин.

- Білі гриби варять приблизно 35 - 45 хвилин, постійно при цьому треба знімати піну. Перед приготуванням гриби потрібно почистити і добре промити.

- Опеньків варять близько однієї години. Після того, як станеться закипання води потрібно поміняти воду на нову і варити від 40 до 60 хвилин.

- Підосичники варять близько 20 - 25 хвилин. Перед варінням треба видалити плівку у капелюшків.

- Лисички варять приблизно 20 - 25 хвилин.

- Сироїжки варять близько 30 хвилин.

- Підберезники варять близько 45 -55 хвилин. Потрібно гриби перед варінням добре промити у воді. При варінні потрібно постійно знімати утворюється пінку.

- Гриби сушені варять близько двох годин, перед тим як варити - потрібно гриби замочити на 4 години у холодній воді.

- Гливи варять - 15 - 20 хвилин.

- Гриби заморожені варять 15 - 20 хвилин. Перед варінням такі гриби треба розморозити.

- Грузді варять 15 хвилин, перед варінням треба обов'язково їх вимочити у воді.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: варять, гриби

Рекомендовані рецепти:

Курчата, приготовані у виноградному соку
Салат з грейпфрутом
Овочі, запечені з прянощами і медом
"Крем-брюле" з сиру
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Мексиканський шоколадний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: