Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з капусти, картоплі і моркви?
Чудові котлети, які можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді. Можна подавати до столу як окрему страву або ж з смаженої або відвареної рибою.

Інгредієнти:

Капуста - чверть невеликого кочанчика;
Картопля - 2 великих бульби;
Морква - 1 штука;
Кабачок - один невеликий;
Цибуля ріпчаста - 1 головка;
Часник - 2 зубки;
Яйце куряче - 1 штука;
Рис відварний - половина склянки;
Борошно - 4 супові ложки з верхом;
Сухарі панірувальні - 2 супові ложки;
Перець мелений і сіль.

Процес приготування:

Необхідно картоплю, моркву спочатку очистити, а потім відварити до напівготового стану, воду, в якій варяться овочі треба підсолити. Капусту потрібно також відварити до напівготового стану. Після цього овочі потрібно дістати з води і дати охолонути.

Кабачок треба очистити і натерти, потім віджати і зайву воду злити.

Цибуля ріпчаста, часник очистити і перемолоти разом з вареними овочами. Отриману масу треба злегка віджати, а воду злити. Туди ж додати натертий кабачок. Рис заздалегідь треба відварити і додати до овочів, все добре розмішати. Поперчити, посолити і додати масло, яйце куряче та всипати борошно і панірувальні сухарі.

Фарш буде в'язким, дати йому постояти близько 5 хвилин. Після цього потрібно викладати фарш з допомогою ложки на розігріту сковорідку. Смажити до бурштинової скоринки.

Приємного апетиту!
Просмотров: 461
Категория: Рецепти |
| Теги: відварити, треба

Рекомендовані рецепти:

Шоколадна баба (рецепт)
Пончики з тертим шоколадом
Торт "Посмішка негра"
Бутерброди з тунцем
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Сирна запіканка з родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: