Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажені коржики з черемшею?
Начинкою для коржів може бути не тільки черемша, але і шпинат, зелений лук або бринза з кропом, картоплю з смаженою цибулею. Готуються вони дуже просто з прісного тіста з мінімальною кількістю інгредієнтів.
Необхідні продукти для тесту

Дві склянки борошна
Склянку води
Чайна ложка солі
Столова ложка рослинного масла

Для начинки - черемша свіжа або інша зелень, картопля, капуста, бринза, сир.
Для смаження знадобиться рослинна олія
Приготування

підігріти Воду, вона повинна бути тепліше кімнатної температури. Розчинити сіль, всипати просіяне борошно, замісити м'яке тісто. В останню чергу вмішати в тісто олію. Скачати тісто в кулю, накрити плівкою і дати йому відпочити приблизно з півгодини.

Розкачати тісто в тонкий пласт, змастити поверхню олією, посипати крупною сіллю. Розкласти дрібно нарізану черемшу (або іншу начинку), скачати тісто в тугий рулет. Нарізати його на шматочки товщиною трохи більше сантиметра. Долонею злегка притиснути шматочок з двох сторін і обсмажити на рослинному маслі. Вогонь повинен бути не дуже сильним, щоб тісто встигло просмажиться всередині.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: бути, тісто

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Торт "Прага"
Рибний паштет з овочами
Манник з цукатами
Львівський сирник
Салат з грейпфрутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: