Головна » Статті » Рецепти

Як зробити м'яким м'ясо дикого кабана?
Мисливці нерідко приносять додому свою здобич, найчастіше нею стає дикий кабан, у цьому випадку хазяєчки стоять перед проблемою: як не образити чоловіка і добре приготувати жорстке м'ясо? Отже, вчимося смачно готувати м'ясо дикого кабана...
Ніхто не буде сперечатися з тим, що м'ясо дикого кабана дуже жорстке, трохи простіше з поросятами або самкою, однак, на них полювання заборонено, тому потрібно примудритися і все-таки зробити з жорсткого м'яса кабана м'яку і ароматну свинину.

Насамперед, м'ясо дикого кабана потрібно ретельно вимочити, причому краще це зробити, попередньо розрізавши великі шматки м'яса на невеликі шматочки (так з них швидше вийде неприємний запах і кров, яка робить м'ясо жорстким і несмачним). Цей процес може зайняти від 10 годин до доби (у разі, якщо все робити якісно).

Далі приготуйте маринад:

оцет;
вода;
нарізану кільцями ріпчасту цибулю (чим більше, тим краще, цибулю робить м'ясо м'якше);
лавровий лист;
перець-горошок;
гвоздика.

В маринаді м'ясо має простояти кілька годин, потім його потрібно перекласти в каструлю або гусятницю, зверху покрити цибулею з маринаду, посолити і тушкувати до готовності.

Той, хто віддає перевагу м'ясо в смаженому вигляді, може після того, як воно трохи протушкується, перекласти на сковорідку і обсмажити.

Приємного апетиту!

Просмотров: 673
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: кабана, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Шинка, запечена з ананасами
Вафлі вершкові
Яблучні козинаки
Куряче суфле "Ніжність"
Пиріг з капустою і яйцем
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: