Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати слойки з консервованою рибою?
Ніяких проблем в приготуванні ця смачна і проста закуска вам не доставить. Продукти для слойок, включаючи і баночку рибних консервів, у будь-який момент знайдуться в будь-якому холодильнику, і часу знадобиться зовсім небагато, щоб зробити з них незвичайне блюдо. Скоріше це будуть міні - запеканочки або омлети, готуються слойки без борошна.
Необхідні продукти

Два яйця
60 мл густих вершків або сметани
Чверть склянки тертого сиру
Баночка рибних консервів у власному соку
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Невеликий пучок кропу
Приготування

Шматочки риби дістати з банки і викласти в друшляк або сито, зайвий сік повинен стекти. Дрібно нарізати кріп. Збити віночком яйця зі сметаною або вершками в піну. Рибу розім'яти виделкою.

Змішати в мисочці яйця, рибу, зелень кропу, тертий сир, посолити і поперчити. Формочки для мафінів змастити олією і заповнити омлетною сумішшю. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, випікати 10 - 15 хвилин. Верх слойок повинен злегка зарум'яниться.

Примітка Слойки чудово піднімаються в духовці, але потім, як і будь-яка випічка без борошна, опадають. На смак це абсолютно не відображається, якщо будете використовувати силіконові формочки, то і зовнішній вигляд теж не постраждає. Особливо гарні такі слойки в поєднанні з овочевим салатом з огірків або помідорів.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: слойки, без

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Угорський пиріг до чаю
Торт "Прага"
Полуничний пиріг
Мафіни з чорницею
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: