Головна » Статті » Рецепти |
Які існують поради з приготування печива?
Хто ж не любить смачну і ароматну випічку - особливо печиво. Рецептів приготування печива так багато, що будь-яка господиня зможе вибрати собі щось по своєму смаку. При приготуванні печива треба звернути увагу на деякі особливості в приготуванні: 1. Є два види печива - це отсадные і выемные. Печиво, яке формується з пласта тіста, з допомогою різних формочок і фігурок - називається выемным. А печиво, яку готують з збитого або повітряного тіста, яке не можна розкачати в пласт, а можна формувати за допомогою кондитерського мішка або шприца, або відсаджувати на выпекаемую поверхню тільки з допомогою ложки, таке печиво називається отсадным. 2.Для випічки печива, як правило, використовують борошно вищого сорту - пшеничне. 3.В тісто додається сода або розпушувач, які розпушують тісто і вже надають готовим виробам бурштиновий колір. Однак захоплюватися содою не слід, вона надає готовому виробу не дуже приємний содовий присмак. 4.якщо за рецептурою тісто у нас виходить дуже ніжне і його важко розкачати в пласт, то тоді необхідно покласти його на півгодини на холод, можна навіть в морозилку, попередньо тісто треба загорнути в плівку. 5 красивою бурштинової поверхні готового печива, треба його перед випічкою змащувати збитим яйцем. 6.Выпекается печиво дуже швидко, особливо, якщо воно тонке. Час випічки такого печива - від 5 до 10 хвилин. Температура в духовці повинна бути - 190 - 210 градусів. | |
Просмотров: 661 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |