Головна » Статті » Рецепти |
Риба, приготовлена на решітці і вугіллі - незвичайна для багатьох їжа. Пропахшая ароматним димком, з апетитною скоринкою, вона нагадає про походи, вогнищах і пісні під гітару. Для її приготування потрібні такі інгредієнти: будь-яка, не дуже велика риба (судак, окунь і їм подібна риба), олія соняшникова (оливкова), лимонний сік,... |
Смакові та антисептичні властивості диму з давніх пір використовуються для обробки риби. Копчення буває холодним і гарячим. Частиковую рибу, до якої відноситься вобла, чехоня, тараня й лящ, краще коптити, рідше її використовують для засолювання. Дуже смачними виходять оброблені гарячим і холодним копченням, морський окунь, оселедець, осетер, білуга, тріска. Рибець,... |