Головна » Статті » Рецепти


Суп з курки фаршированої відмінно підійде для святкового обіду. Доведеться трохи повозитися, але в результаті вийде і перше, і друге блюдо. Приготування краще всього почати напередодні ввечері, так як якість бульйону залежить від його рівномірного кипіння. Саму курку можна буде подати з гарніром з овочів або рису, звареного в...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Готується вона приблизно так само, як і шарлотка з яблуками. Але за смаком виходить незвичайно ніжною, повітряної і дуже ароматною. Дуже хороший варіант для пізньої весни, коли своїх яблук вже немає, а магазинні не вселяють довіри.
Необхідні продукти
Три яйця
Неповний склянку борошна
Склянка цукру (якщо ананаси солодкі, то...
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Гливи дуже популярні в наш час гриби. Росте на пнях, стовбурах, на живих і сухостійних дерев різних порід.
Зростає з червня до осінніх заморозків, часто дуже великими групами, зростаючись ніжками в пучки. Багато займаються розведенням гливи в домашніх умовах.

Молодий гриб їстівний, відноситься до четвертої категорії.
Вживається...
Переглядів: 820
Рецепти | | Коментарі (0)

Звичайний салат зі свіжих овочів може отримати абсолютно новий смак, якщо додати в нього жменю кедрових горішків. Корисних речовин для організму в горішках дуже багато, і вони засвоюються дуже легко. Крім того, що салат стає дуже корисним, він ще і виглядає набагато апетитніше.
Необхідні продукти

200 грам пекінської...
Переглядів: 780
Рецепти | | Коментарі (0)

Виглядає така випічка дуже радісно і апетитно. І готується зовсім просто. Тісто ми будемо використовувати готове, листкове дріжджове. Якщо не любите дріжджову випічку, то можна відійти від рецепта (це не принципово) і приготувати яблука з бездріжджовим тестом.
Необхідні продукти

Упаковка листкового тіста
Кілька великих яблук
Один жовток
Столова ложка...
Переглядів: 707
Рецепти | | Коментарі (0)

У білого курячого м'яса досить нейтральний смак, і тому придумуються різні маринади щоб зробити його більш виразним. Крім маринаду можна запропонувати ще один непоганий варіант - зробити кляр з гострим смаком.
Необхідні продукти

500 грам курячого філе
Два яйця
Дві столові ложки борошна
Дві великі цибулини
Дві столові ложки...
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Лангустинами називають ракоподібних, які мають по десять ніг і досягають в довжину десяти - двадцяти сантиметрів. На вигляд вони дуже схожі на омарів, але за своїми габаритами ближче до річкових раків.
Лангустини широко використовуються в кулінарії, тому що вони дуже поживні і корисні. У ста грамах лангустина знаходиться сімнадцять...
Переглядів: 712
Рецепти | | Коментарі (0)

Словом паста в Італії прийнято називати майже всі борошняні продукти, однак, на сьогоднішній момент, у цього терміна є вузька спеціалізація і зазвичай під словом «паста» італійці розуміють макаронні вироби. У вісімнадцятому столітті паста була основним культовим стравою в Італії, перейшовши кордон бідняцькій їжі і потрапивши на стіл до заможним...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба, приготовлена на решітці і вугіллі - незвичайна для багатьох їжа. Пропахшая ароматним димком, з апетитною скоринкою, вона нагадає про походи, вогнищах і пісні під гітару.
Для її приготування потрібні такі інгредієнти:
будь-яка, не дуже велика риба (судак, окунь і їм подібна риба), олія соняшникова (оливкова), лимонний сік,...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Смакові та антисептичні властивості диму з давніх пір використовуються для обробки риби. Копчення буває холодним і гарячим.
Частиковую рибу, до якої відноситься вобла, чехоня, тараня й лящ, краще коптити, рідше її використовують для засолювання. Дуже смачними виходять оброблені гарячим і холодним копченням, морський окунь, оселедець, осетер, білуга, тріска. Рибець,...
Переглядів: 745
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1391-1400 1401-1410 1411-1420 1421-1430 1431-1440 ... 4691-4700 4701-4708